Powerrail - En verdensnyhet

Dato: 26 Feb 2019

I Sagstuen vil vi være ledende på bærekraftig energibruk. Vi vil skape gode, fremtidsrettede bygg. Vi vil flytte grensene for hva man trodde var mulig. Men vi kan ikke gjøre det alene. Vi må ha med visjonære byggherrer og entreprenører på laget.

Powerrail har blitt til fordi moderne energibruk krever det. Og fordi miljøvennlige løsninger tvinger seg frem. Det grønne skiftet står ikke foran oss, vi er midt i det. Powerrail er en verdensnyhet; et pent designet vedlikeholdsfritt solcellerekkverk som fanger solenergi fra begge sider – og som kan bidra til å sende miljøregnskapet i pluss. Under produktutviklingen har vi sett hvilket potensiale som ligger i produktet, og vi er veldig stolte av å endelig kunne presentere det.

Forvandler bygget til et kraftverk
Enkelt forklart gjør Powerrail at rekkverket på fasader eller balkonger blir i stand til å produsere egen strøm. Tosidige solcellepaneler i glassene sørger for solfangst på begge sider, og bidrar til byggets energiforsyning. Overskytende strøm kan man selge til strømleverandøren og tjene penger på det.

Med Powerrail får man ikke bare et miljøvennlig bygg – det er et statement om at du er med på de fremtidige løsningene. Som byggeier signaliserer du hva du tenker om energi, bærekraft og fornybare ressurser.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste