Populære boder som løser plassproblemer

Dato: 27 Jan 2019

Mange av oss sparer på mye mer enn vi trenger, men også mer enn vi har plass til. En effektiv løsning på dette er boder. Med smarte bodløsninger kan vi trygt og effektivt oppbevare eiendelene våre.

Oppbevaring til bedrift- og privatkunder
Om det er trenden med å bo på få kvadratmeter, eller at vi i dag stiller høyere krav til oppbevaring, er vanskelig å si. Entreprenører bestiller boder til bygging og rehabilitering av leilighetsbygg. Det er også et økende salg av bod-løsninger til privatpersoner som ønsker å lage bedre oppbevaringsløsninger til kjellere eller garasjer for eneboliger.

Boder som forretningsmodell
De siste årene har det blitt mer populært med bod- eller lagerhotell. Det å leie plass til de eiendelene vi ikke bruker særlig, er en god løsning for å få bedre plass hjemme. Da kan vi stue vekk arvegodset som vi ikke ønsker at står fremme i stua, men som vi heller ikke har hjerte til å kvitte oss med.

Praktiske løsninger
Valget av ferdige bodløsninger er lett å forstå. Modulene er enkle å montere og gir trygg oppbevaring. Selv om dette er eiendeler vi stuer vekk, er det ofte en grunn til at vi tar vare på det. Det er derfor viktig å sørge for at det er beskyttet fra innbruddstyver og andre farer. Bodsystemene fra Axelent kommer i ulike størrelser, og man kan selv velge hvor solide de trenger å være. Dette er komplette lagringsløsninger som fungerer i alle miljøer.