Plasseffektiv oppbevaringsboks til biloppstilling og garasje.

Dato: 13 Mar 2019

ParkBox utnytter tomrommet over bilens panser og knytter sammen kjøretøyet, hjemmet og alle våre aktiviteter på en enklere, sikrere og smartere måte.

ParkBox er et helt nytt produkt og konsept på det norske markedet. ParkBox kombinerer en trygg lagringsplass med en praktisk arbeidsbenk og forenkler hverdagen ved å sørge for at det vi bruker oftest er lettest tilgjengelig.

ParkBox er designet og utviklet av Haniss Produkter AS, i samarbeid med produsent Johansen & Co Produksjon AS. Produktet og alle deler er produsert i Norge, og er av høy kvalitet. Du får kun kjøpt ParkBox gjennom oss. Haniss Produkter AS sitt mål er å utvikle og tilby kvalitetsprodukter som er enkle, sikre, og smarte. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd.

BYGGHERRER/ARKITEKTEER
Planlegger dere et nybygg med garasjeanlegg, hvor dere ønsker å finne løsning for maksimal utnyttelse av areal i garasjeanlegg? Løsning kan være å tilby ParkBox som tilvalg til de som kjøper/leier leilighet med biloppstillingsplass. Kjellerbodene er ofte små, og det er en stor fordel for beboere å kunne ha eiendeler/rekvisita rett ved bilen.
Gjør det enklere for boligkjøper å velge nettopp deres leiligheter – ParkBox kan være det spennende og nyttige lille ekstra som vipper kunden i deres favør!
Ved kjøp av flere bokser oppnås enda bedre priser, så kontakt oss for tilbud/møte!

ENTREPRENØRER
Jobber dere (gjerne i dialog med Arkitekt/Byggherre) med å finne løsning for maksimal utnyttelse av areal i garasjeanlegg? Kan da ParkBox være en del av løsningen? Kjellerbodene er ofte små, og det er en stor fordel å kunne ha eiendeler/rekvisita rett ved bilen.
Ved kjøp av flere bokser oppnås enda bedre priser, så kontakt oss for tilbud/møte!

SAMEIE OG BORETTSLAG
Sliter dere med små boder/lite bodplass til hver leilighet, og dermed at beboere har mye «rot» på biloppstillingsplassen sin? Kan ParkBox kan være en del av løsningen for et ryddigere og sikrere garasjeanlegg? Med ParkBox oppnår man mer orden/ryddighet og bedre brannsikkerhet i garasjeanlegget enn om diverse utstyr ligger løst på biloppstillingsplassen..
Det er også en stor fordel for beboere å kunne ha eiendeler/rekvisita i ParkBox rett ved bilen. De slipper da å dra dekk, golfutstyr, skiutstyr, vinter- og sommerleker, barnevogner m.m. gjennom trange dører og ganger, og dermed også mindre slitasje på fellers dørkarmer, dører og vegger.

Ved kjøp av flere bokser oppnås enda bedre priser, så kontakt oss for tilbud/møte!


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste