PEX fjern/nærvarmerør på rull

Dato: 17 Jan 2018

RAUVITHERM og RAUTHERMEX- nå også for 10 bar

RAUVITHERM og RAUTHERMEX- nå også for 10 bar og med dobbel isolering

RAUVITHERM pre-isolerte kulvertrør er fleksible, har best varrmeisolering gunstig pris. REHAU’s kjente EVERLOC presskoblingssystem gir rørene en svært høy sikkerhet mot lekkasjer og enkel montasje. EVERLOC er populær også blant våre konkurrenter. RAUVITHERM er isolert med PEX-matter, som gjør den lett og føyelig å arbeide med. RAUVITHERM er tilgjengelig som UNO fra 25mm til 160mm og som DUO fra 25mm til 63mm.

RAUVITHERM-rør i små kvanta får du nå hurtig fra kappelinjen til Ole Chr. Bye i Rakkestad. https://www.bye.no

RAUTHERMEX er det riktige valg for lavest mulig varmetap, som for fjernvarme og biovarmesystemer over lengre avstander. RAUTHERMEX er isolert med PU-skum, og leveres nå både for 6 bar og 10 bar, som UNO fra 25mm til 160mm og som DUO fra 20mm til 75mm. RAUTHERMEX finnes også med dobbel og trippel isolering. RAUTHERMEX kobles med EVERLOC press-koblingssystem, både for 6 bar og 10 bar.

Lette PEX-rør som RAUVITHERM og RAUTHERMEX byr på store praktiske og kostnadsmessige fordeler i forhold til de tradisjonelle stålrørene. De legges rett i og bøyes etter grøfta, og de tåler vanntemperaturer opp til 95 grader.

Kontakt REHAU AS for en gjennomgang og eller tilbud eller les mer på https://www.rehau.com/no-no/produkter/fornybar-energi.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår