Pen finish på terrassen gir fornøyde kunder

Dato: 4 Okt 2021

Tømrer Markus sverger til terrasseskruen ESSDECK Max. En av flere grunner er at skruen gir et pent resultat hver gang – og pen finish gir fornøyde kunder!

Markus Gideonsen jobber som tømrer i Fauskanger Bygg på Askøy utenfor Bergen sammen med 8 – 10 tømrerkolleger. Når det er høysesong for terrassebygging kan det fort bli flere hundre kvadratmeter terrasse i løpet av noen hektiske uker.

Da gjelder det å ha det rette verktøyet, de rette materialene – og de beste skruene. Markus og kollegene sverger til ESSDECK Max terrasseskrue, og det er det flere grunner til.

«Det viktigste er selvfølgelig at vi vet vi får et pent resultat hver gang. Pent resultat betyr en fornøyd kunde, og det er det vi lever av.»

Lite hode minimerer risikoen for sprekker
ESSDECK Max har fresespor i spissen og et ganske lite hode med riller på undersiden. Det gjør at skruen skjærer seg inn uten at det sprekker opp, og hodet drar seg fint ned uten tegn til oppflising. Det blir pent, og det blir trygt å gå barbeint. Vi kan sette skruen lenger ut mot kant og ende uten risiko for sprekker, ja, nær kvist også, for den saks skyld.

Syrefaste skruer for lang levetid
«Denne skruen er perfekt til sjønære byggverk. Den er syrefast og tåler det tøffe miljøet nære saltvann eller klorvann i basseng eller boblebad på terrassen. Når vi bygger terrasser i kostbart, eksklusivt virke er det bare syrefast som duger. Og så må vi jo heller ikke glemme at vestlandsklimaet er generelt utfordrende.»

Ekstrem klemkraft gjør skruen perfekt til kuvede terrassebord
Terrasseskruen har ulik gjengestigning slik at den får en enorm klemkraft. Det er jo ikke til å unngå at du får en del kuvede bord å slite med, særlig når du bygger i vanlig trykkimpregnert virke. Med ESSDECK Max tvinger du selv ganske skjeve bord på plass.