Parkeringsdekke ferdig på en dag

Dato: 5 Jul 2016

En dag i stedet for en uke: Sika One Shot systemet innvarsler en ny epoke innenfor belegg for parkeringsdekker. En jobb som vanligvis tar en uke med tradisjonelle metoder kan nå sluttføres i løpet av en enkelt dag. Fordelene inkluderer drastiske reduksjoner i driftsstans og tilhørende utgifter

Et nytt parkeringsdekke i kun fire trinn
Overflaten behandles først med Sika Primer. En vanntett membran påføres deretter med Sikalastic-8800, etterfulgt – som et tredje trinn – Sika One Shot systemet som den tekniske bragden. Kvartssand, aluminiumsoksid, korund eller hva som kan skaffes tilveie lokalt for å tilfredsstille de relevante belastninger, innblandes i Sikalastic-8800 som med høyt trykk sprøytes i en enkelt operasjon som hefter til underlaget med en gang. Parkeringsdekket blir tilslutt forseglet med Sikafloor for innen- eller utendørs områder, med eller uten UV-beskyttelse. Tilrettelagt med de riktige forberedelser så kan 1000 m2 males pr. dag med langt mindre arbeidskraft enn standard metoder.

Stort markedspotensiale for oppussing av parkeringshus
Sika One Shot system med Sikalastic-8800 og Sikafloor-359 gjør det ikke bare mulig å legge belegget raskt, det er også svært holdbart og motstandsdyktig mot kjemisk påvirkning, oljer, veisalt og mekaniske belastninger, som vanligvis oppstår i mye brukte parkeringshus. Den enkle installasjonsprosedyren og den enorme tidsbesparelsen betyr at Sika One Shot systemet har stort markedspotensial for oppussing av både store og små parkeringshus.

Mer informasjon

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår