ParkBox.no - utnytt plassen bedre!

Dato: 15 Mai 2019

NY brakett for veggmontering * NY front for lader til elbil * NY pris

ParkBox - Skap merverdi for ditt boligprosjekt. Ekstra bodplass der bilen står.

ParkBox øker attraktivitet og verdi på parkeringsplass og bolig ved å maksimere plassutnyttelsen og sikre eiendeler mot tyveri. ParkBox bidrar også til orden og økt brannsikkerhet i garasjeanlegget.

Solid og romslig oppbevaringsboks for biloppstillingsplass og garasje. ParkBox er et helt nytt produkt og konsept på det norske markedet. Utviklet og produsert i Norge og av høy kvalitet. ParkBox er et premium produkt.

Vi bor tettere, på mindre plass, til høyere pris. Vår tid trenger løsninger som utnytter plassen bedre. Private parkeringsplasser er kostbare investeringer og rommer ofte kun bilen. Derfor har vi designet ParkBox.

ParkBox knytter sammen kjøretøyet, hjemmet og alle våre aktiviteter på en enklere, sikrere og smartere måte. Mer bodplass - der vi trenger det.
ParkBox utnytter tomrommet over bilens panser, justeres etter kjøretøyets høyde, og opptar i realiteten ingen gulvplass.

Haniss Produkter AS tilbyr ParkBox for salg eller som tilvalg. Ved tilvalg kan vi etter avtale stille ut ParkBox i garasjeanlegg under visning. Minimalt arbeid for deg, da vi tilbyr full oppfølging av kundene.

Ta kontakt for mer informasjon eller for møte/befaring, slik at vi kan skreddersy tilbud til ditt prosjekt og behov.


Se ParkBox film her: https://parkbox.no


* Laget av nordisk stål og aluminium
* Kan også veggmonteres
* Brakett for lader til elbil
* Låsbar med 3 stag
* Utfellbar arbeidsbenk
* Innvendig lys
* Dempearmer på dør
* Består av 10 hoveddeler. Se monteringsanvisning her:
https://parkbox.no/montering/

Utvendige mål
Bredde 219 cm, høyde 100 cm, dybde 81 cm.

Høydejusteres etter bilen
v/benhøyde på 86 cm er totalhøyde 187 cm
v/benhøyde på 98 cm er totalhøyde 199 cm
v/benhøyde på 110 cm er totalhøyde 221 cm

SAMEIER og BORETTSLAG
Sliter dere med små boder/lite bodplass til hver leilighet, og dermed at beboere har mye «rot» på biloppstillingsplassen sin?
Les mer her: https://parkbox.no/sameier-og-brl/

BYGGHERRER og ARKITEKTER
Planlegger dere et nybygg med garasjeanlegg, hvor dere ønsker å finne løsning for maksimal utnyttelse av areal i garasjeanlegg?
Les mer her: https://parkbox.no/byggherrer-og-arkitekter/

ENTREPRENØRER
Jobber dere (gjerne i dialog med Arkitekt/Byggherre) med å finne løsning for maksimal utnyttelse av areal i garasjeanlegg?
Les mer her: https://parkbox.no/entreprenorer/


ParkBox er designet og utviklet av Haniss Produkter AS, i samarbeid med produsent Johansen & Co Produksjon AS. Produktet og alle deler er produsert i Norge, og er av høy kvalitet. Du får kun kjøpt ParkBox gjennom oss. Haniss Produkter AS sitt mål er å utvikle og tilby kvalitetsprodukter som er enkle, sikre, og smarte. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd. Ved kjøp av flere bokser oppnås enda bedre betingelser. Kontakt oss for tilbud/møte!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår