På jakt etter profesjonell industristøvsuger, luftrenser eller vannsuger som er spesialtilpasset for byggebransjen?

Dato: 23 Sep 2022

Normann Olsen Maskin forhandler danskproduserte høykvalitets tørr og våtsugere samt luftrensere fra Ronda. Vi leverer vannsugere både med pumpe og for oppsuging rett i bøtte. Vi leverer også et mobilt resirkuleringssystem for kjøling ved boring og skjæring.

Ronda 350 vannsuger med pumpe

Innebygd pumpe for kontinuerlig drift og utpumping av væske Kan også brukes til oppsuging av både slam og rengjøring etter våt betongbearbeiding. Pumpekapasitet 300 liter/min 9 m løftehøyde

Les mer

Ronda 370 Slamutskiller med resirkulering av kjølevann ved diamantboring og skjæring

RONDA 370 våtsuger som kobles direkte på betongbore-/skjæremaskiner og tilfører vann til kjøling, samtidig med at det skitne kjølevannet/betongslammet suges opp. Vannet renses og gjenbrukes. Maskinen kan også utstyres med standard støvsugertilbehør og benyttes som heavy duty våtsuger til alminnelig rengjøring.

Les mer

Ronda 200 H Power industristøvsuger

Ronda 200 er en handy byggstøvsuger godkjent til fint og helsefarlig støv. Den har selvrensende kanalfilter og start/stopp automatikk til håndverktøy.

Les mer

Ronda 2800H Green Tech støvsuger

Heavy duty H-klasse støvsuger til store mengder fint støv eller helsefarlig støv. Kraftig sugeevne – 3 motorer Kan brukes til asbestsanering og sammen med gulvslipemaskiner.

Les mer

RONDA NPU 5000 LUFTRENSER

Den er utstyrt med et ekstra stort G4 forfilter, som fanger opp det meste av svevestøvet, samt et HEPA 14 filter, som holder tilbake de fineste og mest helseskadelige partiklene. Luftrenseren har tre ulike hastigheter, samt et manometer som viser filterbelastningen. NPU er en forkortelse for “negative pressure unit” – den renser luften idet den ved hjelp av et kraftig sug skaper undertrykk i et avgrenset område. På denne måten reduseres mengden svevestøv i luften, og man unngår at støvet sprer seg i hele bygningen.

Les mer

Ronda 2600 Green Tech - Industristøvsuger

Denne støvsugeren er utstyrt med et 750 mm bredt høykapasitets munnstykke slik at man kjapt støvsuger store flater. Munnstykke kan lett vippes opp under bruk ved å trekke i en bøyle ved håndtaket. Dette er en stor fordel hvis man for eksempel skal over dørstokker eller andre kanter.

Les mer

Se video for å se maskinen i bruk:

Ta kontakt med en av våre salgsansvarlige i Norge:Fredrik Küenholdt
(Sør, Øst og Vestlandet)

Epost: jku@nom.no
Tlf: 901 48 792

Morten Berg
(Midt/Nord-Norge)

Epost: mab@nom.no
Tlf: 918 57 467


Last ned brosjyre her: