Overvannsmagasin

Dato: 6 Mar 2018

Stadig flere kommuner krever at overflatevannet skal håndteres på egen tomt

Tradisjonelle steinfyllinger har i mange år blitt benyttet, men kravet til kapasitet gjør at denne løsningen fort blir kostbar. Våre løsninger baseres på kuber eller tuneller som enkelt, raskt og effektivt monteres på anleggsplassen. Disse ivaretar sikkerheten og ikke minst mulighet for spyling og inspeksjon.

For håndtering av overvann er det to ulike hovedprinsipper som gjelder.

  • Infiltrasjon: Magasinet kles med et fiberduk. Dette sikrer at vannet som ledes inn i magasinet kan infiltreres ut i tilstøtende grunn. Kan i tillegg tilknyttes en vannbrems/virvelkammer for samtidig å slippe ut godkjent mengde i offentlig nett eller elver/bekker.
  • Fordrøyning: Magasinet kles med fiberduk og membran. Dette gir da magasinet funksjon som en tett tank. I utløpet av magasinet monteres en vannbrems/virvelkammer som avgir godkjent, forhåndsdefinert, mengde vann ut i offentlig nett elver/bekker.

Våre anlegg er tilpasset nettopp ditt behov med hensyn til plassering, dybde, belastning og kapasitet. Kontakt oss i dag! Vi har markedets bredeste utvalg!
Bildet over viser overvannsanlegg som er godkjent for tungtransport med kun 20cm overdekning.

FÅ NYHETER OM MATERIALE OG PRODUKTER - RETT I INNBOKSEN

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår