Oras App

En avansert måte å justere og overvåke elektroniske kraner fra Oras

Oras arbeider kontinuerlig for å utvikle innovative og avanserte løsninger for å gjøre rørleggeres og vaktmesteres hverdag så enkel som mulig. Teknologi og digitalisering kommer til hjemmene våre i form av nye produktfunksjoner og bruksområder som gjør fagfolks hverdag enklere. Med den nye Oras App kan man raskt justere kranens innstillinger for å tilpasse seg endringer i bruksmønster, og man kan gjennomføre service ved å trykke på en knapp.

Oras App er i utgangspunktet kompatibel med tre modeller fra Oras Electra-kolleksjonen, samt Oras Medipro Touchless-modellene med sensor. Den som bruker appen, kan skreddersy funksjonene til den elektroniske kranen etter kundens ønsker.

Med den nye appen kan du overvåke vannforbruk, batterilevetid og antall automatiske rensesykluser. Du kan også bruke betydelig mindre tid på å endre innstillingene for kranen. I tillegg gjør denne nye appen at man bruker mindre tid på rapportering av vedlikehold. Takket være den innebygde funksjonen kan man sende rapporter, for eksempel med produktinformasjon og kraninnstillinger, direkte via e-post.

Følg oss