Ønsker dere en lydløs ballbinge?

Dato: 3 Apr 2017

Nå som ballbinger bygges over hele landet, har det i mange tilfeller kommet reaksjoner på uønsket lyd fra løkkene. Det vil alltid være en utfordring i de tilfeller hvor løkkene blir plassert i nær tilknytning til boliger eller skoler. Noen synes at det er barnas gledesrop som er støykilden – mens andre opplever det som støy når ballen treffer veggen. De moderne stålbingene er imidlertid vesentlig mindre støyende enn de gamle trebingene.

Nå er det gjort noe med det som kan gjøres noe med – nemlig veggene. Vår leverandører har funnet frem til metoder som gjør ballbingene tilnærmet lydløse. Med sin unike monteringsløsning, senkes lydnivået svært mye i forhold til andre tilsvarende arenaer.
Figuren under viser støymåling av vår lyddempede ballbinge, opp mot en annen stålbinge.

Ballbingene kan fåes i ønsket størrelse, og vi kan også levere løse skuddvegger av samme kvalitet, i forskjellige bredder. De kan også leveres i flere fargekombinasjoner.


Vi har også rimeligere tradisjonelle binger i tre eller kombinasjonen tre/stål, og disse er greie å bruke i områder hvor støy ikke er noe problem. Ta gjerne kontakt for ytterligere info og pristilbud!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår