Økt sikkerhet på byggeplassen med kontrollert adgang

Dato: 7 Dec 2016

Få kontroll på tilstedeværelse på byggeplassen. En lukket byggeplass med adgang via lesing av HMS-kort i kortleser på rotasjonsport og kjøreport øker sikkerheten. Legger du til en dørlås på brakkeriggen også så holder du uvedkommende ute og unngår tyverier av kostbart utstyr.

Med Infobric HMS kortleser montert på kjøreport og rotasjonsport er det enkelt å holde rede på hvem som oppholder seg på byggeplassen til enhver tid. Infobric HMS kortleser viser tilstedeværelse i nettbasert overvåkningsverktøy i sanntid. Her kan du enkelt hente ut elektroniske mannskapslister som imøtekommer varslede endringer i byggherreforskriften §15.

Adgangskontroll gir deg oversikt
Det nettbaserte verktøyet gir deg rapporter over tidsforbruk på prosjektet slik at du enkelt kan styre ressursbruken samt mot fakturagrunnlag. Skulle en nødsituasjon oppstå på byggeplassen er en oppsamlingsliste over mannskapet bare et tastetrykk unna for fremvisning til Arbeidstilsynet. Du styrer også hvem som skal ha adgang til byggeplassen til hvilken tid og har du Infobric dørlås på brakkerigg styrer du også hvem som har adgangen hit og når.

Adgangskontroll sparer deg for tid
At Infobric sparer kundene for tid viser kundeundersøkelse gjennomført i oktober 2016. 72% bekreftet at Infobric er et tidseffektivt system. Det er gode nyheter for prosjektledere med en hektisk hverdag og mange saker å ta stilling til. Infobric adgangskontroll bidrar også til entreprenørens HMS arbeid.

Referanseprosjekter Infobric AS

Lillebakken Terasse II

Lillebakken Terasse II

Nybygg | Elverum | 40-50 Mnok

Leilighetsprosjektet i Lillebakken terrasse ligger sentralt i Elverum. Område...

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...

UiO Livsvitenskap, Life Science senter, infrastruktur

UiO Livsvitenskap, Life Science senter, infrastruktur

Nybygg | Oslo | 50-100 Mnok

Nybygg av universitet/høyskole i Oslo. Selve byggingen startet Juni 2018 til ...

Høyskolen i Vestlandet

Høyskolen i Vestlandet

Nybygg | Bergen | 1-5 Mnok

Nybygg av universitet/høyskole i Bergen. Selve byggingen startet november 201...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår