Økt fokus på smart oppbevaring hjemme

Dato: 20 Jan 2021

Økt fokus på smart oppbevaring hjemme

Nordmenn blir stadig mer opptatt av funksjonell oppbevaring. Elfa utvikler nye og smarte løsninger basert på oppbevaringskunnskap samlet gjennom sin lange historie som strekker seg helt tilbake til 1948.

Elfa tilbyr unike oppbevaringsløsninger med innredning for vegg eller gulv, og skreddersydde skyvedører med mange designmuligheter. En Elfa-løsning tåler mye vekt og røff behandling, og kan flyttes og endres, uten slitasje. Elfas produkter er populære til garderoben på soverommet, men også til gang, barnerom, vaskerom og garasje/bod.

Besøk Elfas hjemmeside

Smart oppbevaring er i vinden

Hilde Børresen Istre er oppbevaringsekspert i Elfa Norge, og hun synes det er gøy at kategorien oppbevaring er i vinden.

- Det er en spennende tid for oss, og selv om Elfa har vært på markedet siden 1948 er produktene våre fortsatt like populære. Det er fordi vi alltid jobber med å utvikle nye produkter som kan løse utfordringer i folks hverdag.

-Oppbevaring har tradisjonelt handlet om det praktiske, at det skal ha plass til tingene våre. Men nå handler det ikke lenger bare om hvordan vi skal få nok oppbevaringsplass, men også at løsningene vi velger skal være skreddersydde, bærekraftige og forsterke interiørstilen i hjemmet vårt. Når det stormer rundt oss, er det ekstra viktig med trivsel hjemme. Hjemmet og tingene våre har stor innvirkning på psykisk velvære og vi har det bedre når det er ryddig rundt oss, sier Hilde Børresen Istre.

Besøk Elfas Last ned brosjyrer og prislister fra Elfa

Elfa er perfekt i byggeprosjekter

Elfas fleksible og måltilpassede løsninger erstatter stadig oftere det tradisjonelle klesskapet i byggeprosjekter. Mange arkitekter og utbyggere ønsker å tilby kundene sine bærekraftige og funksjonelle oppbevaringsløsninger. I en ny bolig skal det tas mange valg som huseier skal leve med i mange år. Med Elfa er ingen broer brent, og kundene kan legge til uttrekkbare kurver, hyller og andre funksjoner ved innflytting eller når de har «bodd seg inn» i boligen. Ettersom behovene endrer seg gjennom livet, er det enkelt å bygge om og tilpasse oppbevaringen.

Kontakt Elfas prosjektavdeling på prosjektnorge@elfa.com

Studio Elfa

Elfa publiserer nå en samling kronikker fra ledende eksperter innenfor arkitektur, mote, interiør, etnologi og eiendomsbransje. Hvilke trender, behov og utfordringer er det innenfor oppbevaring? Og hvordan forandrer oppbevaringsbehovene seg gjennom livet?

Anders Larsson er arkitekt og en av bidragsyterne i Studio Elfa, hvor han har delt sine tanker om oppbevaring – nå og i fremtiden. Han ser en tendens til at oppbevaring blir stadig viktigere og at vi kommer til å se mer av fleksible og varige oppbevaringsløsninger som gjør det mulig å «vokse» i boligene våre. Det bidrar til økt trivsel og gi lyst til å tilbringe mer tid hjemme, uansett generasjon og boligform.

Les hele Anders Larssons kronikk på Studio Elfa