Øk produktiviteten og minimer kostnadene med yourKONECRANES

Dato: 13 Mai 2020

Våre digitale verktøy gjør at vårt service og salgsteam kan støtte deg som kunde på mange andre måter enn å møtes ansikt til ansikt

Vår høyeste prioritet akkurat nå er å sikre våre egne og kunders ansatte samtidig som vi utfører service, reparasjoner og kontroller på kraner og løfteutstyr. Vi på Konecranes er også opptatt av at du som kunde skal kunne operere løfteutstyret ditt med høyest mulig sikkerthet og produktivitet i tiden vi nå er inne i.
 

yourKONECRANES kundeportal inneholder informasjonen du trenger for å ta informerte vedlikeholdsbeslutninger. En rask titt på oversikten viser deg åpne sikkerhets- og produksjonsrisikoer samt TRUCONNECT tilstandsvarsler. Ved å bytte til flåtevisningen kan du finne hvilke eiendeler som trenger mest oppmerksomhet. yourKONECRANES hjelper deg med å øke produktiviteten, optimalisere ressursene og minimere kostnadene.
 

yourKONECRANES brukes også i vår kundekonsultasjonsprosess. Når vi utfører en Service Review, vil vi bruke informasjonen på portalen til å gå over åpne risikoer, anbefalinger og tilbud, svare på spørsmål eller bekymringer og dokumentere neste trinn. Du kan også laste ned servicerapporten eller dele via e-post.
 

Når vi gjennomfører en forretningsanmeldelse med deg - vil vi igjen bruke yourKONECRANES for å se på fremgang, diskutere anbefalinger og planlegge i fellesskap. Disse vurderingene kan gjennomføres som et online møte, og du kan når som helst få tilgang til gjennomgangsinformasjonen din.
 

Nå lanserer vi også CheckApp for daglige inspeksjoner. CheckApp gjør det enkelt for operatørene dine at enkelt utføre inspeksjoner før skift, som du kan se online på yourKONECRANES.com. Se videoen om CheckApp.

 

Vil du vite mer?

Les mer her eller sjekk ut vår korte video her.

Vil du komme i kontakt med din lokale kranekspert?

Kontakte din lokale kranekspert her


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår