Offentlige toalettrom - Totale konseptløsninger fra Intra

Dato: 31 Aug 2015

Som en konsekvens av en strategisk beslutning på slutten av 1990-tallet om at Intra skulle være en total- og konseptleverandør av sanitærprodukter til det offentlige toalettrom i det Nordiske og Europeiske marked, ble Intra Millinox lansert i år 2000. Konseptet besto av en rekke produkter i høykvalitets rustfritt stål med unik design, kvalitet og funksjonalitet. Konseptet fikk en rekke utmerkelser og representerte Norge på den norske paviljongen på Expo 2000 i Hannover.

Siden den gang har Intra jobbet med å videreutvikle sine konsepter og har lansert en rekke produkter målrettet mot det offentlige toalettrommet hvor fokuset har vært høykvalitets produkter som utfyller hverandre både gjennom funksjon, valg av materialer og et helhetlig designuttrykk.

Intras produkter egner seg som frittstående produkter og i kombinasjon med hverandre. Rustfritt stål er også et nøytralt materiale som egner seg svært godt i kombinasjon med andre materialer og fager og Intras konsepter gir kunden stor grad av fleksibilitet i utformingen av det totale interiøret.
Et eksempel på dette er Intras nye servantserie Icon, som er et robust produkt med et allsidig og funksjonelt design som gjør den egnet til å forbedre det totale inntrykket i et toalettrom og som vil skille seg ut uten å overskygge den ønskede stilen i rommet der den er installert. Icon kan lett kombineres med andre farger og materialer og kunden får en større grad av fleksibilitet i utformingen av det totale interiøret.

Intras konseptprodukter består av servanter, urinaler, toaletter og hygieneprodukter i rustfritt stål.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår