Nyttige prosjekttips fra Flisekompaniet!

Dato: 20 Jan 2021

Vi har gjort jobben enklere for deg som er designer eller utbygger i vårt nye online arkitektstudio!

Fliser er et inspirerende materiale å jobbe med. Det finnes uendelige valgmuligheter når det kommer til farger, fasonger, størrelser, materialer og ikke minst ulike type overflater. Noen ganger kan det faktisk være for mange varianter, og det er ikke alltid lett å vite hvilke fliser som egner seg til hva.

En stor del av jobben til designere og interiørarkitekter er å ha oversikt over alle mulighetene, for deretter å sette dette sammen til spennende og varige løsninger. I vårt online studio har vi gjort jobben enklere for deg som skal designe gode prosjektløsninger.

Vi har samlet serier fra mange av våre leverandører i populære kategorier som terrazzo-look, marmor- og natursteinsutrykk, og så videre. Vi har satt fokus på inspirasjon, bruksområde og tilgjengelige størrelser. Finner du ikke helt riktig uttrykk til ditt prosjekt, har vi et team med bred kompetanse som kan hjelpe deg med å finne frem andre alternativer fra våre mange leverandører.

Se mer i vårt online studio, og ta kontakt for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med materialvalg til dine prosjekter.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår