Nytt spyletoalett fra Laufen kombinerer minimalisme og friskhet

Dato: 13 Mai 2019

Besøk oss på stand nr: 4

22. - 23. MAI 2019

Det fullintegrerte spyletoalettet imponerer med et kompakt og enkelt design med høyt fokus på de grunnleggende fordelene – friskhet og hygiene.

Cleanet Navias klassiske estetikk betyr at den passer inn i alle baderomsdesign. Med fullkeramisk utforming og kompakte dimensjoner er det veggmonterte spyletoalettet nesten umulig å skille i fra et vanlig toalett. Bare den intuitive knappen i rustfri stålfinnish indikerer ekstra komfort og hygiene.

"Mitt mål med Cleanet Navia var å skape et klassisk designertoalett med et minimalistik, tidløst utseende som også kan overraske positivt når man ser nærmere på det, forklarer den sveitsiske Peter Wirz som designet spyletoalettet for Laufen. "

 

Ingen kompromisser med hygienen

Men det som interesserer brukerne av spyletoaletter mest er at man kan oppnå en økt følelsen av renslighet og hygiene. Cleanet Navia kan spyle med 3,5 liter vann per minutt via en dusjstråle med stort volum. Den store mengden vann betyr høy komfort samtidig med at brukeren kan føle seg helt ren.

Cleanet Navias dusjarm er plassert i en skjult ring i porselenet, så selv når den ikke er i bruk skylles den med vann både før og etter hver bruk. Det garanterer at hygienen er i topp selv når den brukes ofte. Både dysen og dekselet kan rengjøres og skiftes hvis det skulle være nødvendig.

Intuitive komfortfunksjoner

Spyletoalettet er både enkelt og intuitivt å bruke da man kan styre spylefunksjonen direkte fra knappen på siden. Den praktiske knappen starter rengjøringsprossen, og man kan styre både plasseringen og intensiteten av strålen individuelt underveis.

Denne knappen styrer også pulseringsversjonen som styrer dusjarmen jevnt frem og tilbake. Det er praktisk at toalettet automatisk lagrer instillingene fra forrige bruk takket være den innebygde hukommelsesfunksjonen.

Knappens funksjoner er også tilgjengelig i smartphone appen. Vanntemperaturen kan innstiles til forskjellige nivåer og spyletiden kan defineres i sykluser på 15, 20 eller 25 minutter. I tillegg viser appen når toalettet skal avkalkes.

Enkel integrert rengjøring

Når det snakkes om spyletoaletter er det viktig at det skal være enkelt å bruke og holde rent. Cleanet Navia oppfyller de høye markedsstandarene. Den keramiske skålen er forseilet og har ingen steder hvor det kan samle seg støv og skitt. Den rengjøringsvennlige overflaten LCC (Laufen Clean Coat) og rimless funksjonen sikrer enkel rengjøring, god hygiene og en meget effektiv skylning av kummen. I tillegg kan det faste og holdbare setet enkelt tas av så porselenet under kan rengjøres.

Cleanet Navias hygienekonsept inkluderer også en integrert avkalkningsfunksjon. Den fjerner kalken i fra vanntransportsystemet inne i spyletoalettet regelmessig, og forlenger dermed produktets levetid.

Sofistikert installasjon

Cleanet Navia installeres og demonteres via en monteringsplate som er kompatibel med alle standard sisterner og det skjulte installasjonssystemet som er utviklet av Laufen. Det faktum at emballasjen også kan brukes som hjelp under installasjonen er en praktisk tilleggsfunksjon for installatøren.
Bildebank