Nytt selvklebende gummigulv reduserer nedetid og holder kostnadene nede

Dato: 16 Jun 2015

 

Raskt, effektivt og økonomisk: nora system lanserer en banebrytende og nyskapende installasjonsteknologi i form av nora system nTx. Det nye systemet halverer installasjonstiden og gir en betydelig reduksjon i kostnader. nora nTx fungerer på alle vanlige underlag, selv på gamle gulv. Gulvet er klart til bruk, og kan rengjøres umiddelbart etter at det er installert. Dette bidrar til å minimere nedetiden i den løpende driften.

Rask og ukomplisert: Alle komponenter fra én kilde

Planleggingen og dermed samordning av installasjonstiden med andre bygge- og fornyelse-tiltak blir betydelig enklere og kan organiseres med større fleksibilitet. Slik fungerer det: på baksiden av noraplan gulvbelegg, beskyttet bak en plastfilm som man ganske enkelt drar av før installasjonen, er et gummibasert lim.
Utvalget suppleres med spesielle nora nTx installasjonsmateriale som sparkel og primer for utbedring av undergulvet. Alle komponenter er perfekt tilpasset til hverandre: "For våre kunder er dette systemløsning, alt fra én kilde, en stor fordel på alle måter," forteller Andreas Mueller, administrerende direktør, nora systems.
I motsetning til tradisjonell våtlegging, unngår man med nora nTx teknologi mange arbeidsoperasioner, som f.eks påføring av lim. Det er ingen tørke- eller ventilasjon-tider, og risiko for feil blir minimert. Muligheten til å bruke nora nTx selv ved høy restfuktighet, sparer ekstra ventetid.

Ideell for renoveringer under løpende drift

"Installasjon på allerede montert gulvbelegg utgjøre ikke noen problemer, forutsatt at de fortsatt sitter godt på plass" sier Uwe Bauer, sjef for den tekniske avdelningen ved nora systems.
Alt som kreves er at de gamle belegg blir lett slipt, og om nødvendig primet. Ikke noe støv eller skitt oppstår ved installasjon - en stor fordel for renoveringer under løpende drift, ofte nødvendig i for eksempel sykehus- eller sykehjems-lokaler.
Rett etter installasjonen, kan rommene og korridorer rengjøres, møbleres og tas i bruk. Samtidig blir helsen til pasienten og personalet minimalt påvirket.
En annen fordel er påliteligheten til de ansvarlige planleggere: med nora nTx er det lett å overholde tidsrammer både for nybygg og renovasjon.

nora nTx er tilgjengelig for produktene noraplan sentica, signa, stone, unita, og eco. I USA har denne innovative systemløsning allerede vunnet en pris: den anerkjente magasinet ”Architectural Record” utpekte nora nTx, blant over 500 kandidater, til det beste produkt i kategorien " Finishes and Surfacing ".

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår