Nytt lydsvakt desentralt ventilasjonsanlegg fra Airmaster

Dato: 24 Jun 2020

Airmaster har lansert et nytt desentralt ventilasjonsanlegg av mellomstørrelse som egner seg perfekt til lokaler som kontorer og møtelokaler osv.

Fleksibel plassering og enkel installasjon

Ventilasjonsanlegget er designet i flere varianter av inntak og avkast, noe som gjør det mulig å installere den stort sett alle steder. Med mulighet for innkast og avkast bak på anlegget, på toppen eller, noe som er nytt, på siden – så er det store muligheter for å finne en modell som passer de aller fleste rom.

Den helt enkle løsningen er med inntak i bakkant og direkte gjennom ytterveggen eller i toppen og rett gjennom taket. Er det utfordringer relatert til rom en skal ta hensyn til er det også mulig å installere ventilasjonsanlegget med f.eks. inntak i bakkant gjennom ytterveggen og avkast ut fra siden av anlegget, da ved hjelp av en kort rørføring til ytterveggen.

Tilluft og avtrekk kan kanalføres, noe som gir ytterlig fleksibilitet til ventilasjonsanlegget.

Svært lydsvakt

Airmaster har allerede mange lydsvake produkter, men med den nye AM 300 har det vært spesielt fokus på den lydmessige ytelsen i det lavfrekvente området. Det er derfor et ventilasjonsanlegg man rett og slett ikke legger merke til lydmessig.

Full drift på bygget mens du oppgraderer rom for rom

Med desentrale anlegg får man et selvstendig «plug-and-play» ventilasjonsanlegg. Det skal bores to hull i ytterveggen (eller opp gjennom taket), og ellers er det bare å installere ventilasjonen rom for rom. Det er ingen grunn til å stenge en hel bygning eller avdeling for å renovere, det kan gjøres raskt og etappevis. Det er frisk luft direkte inn til hvert rom, og brukt luft blir også sendt direkte ut – det blir ikke transportert rundt i hele bygningen.

Styringen av Airmasters desentrale ventilasjonsanlegg behøver ikke å være desentral – den kan samles i en sentral løsning, for eksempel i Airmasters online plattform «Airlinq Online».

 

Mer informasjon:

https://www.airmaster-as.no/produkter/ventilasjonsanlegg-vegghengte/am-300/

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår