Nyt vann med kullsyre direkte fra kranen med hansgrohe AqitturaM91

Dato: 16 Nov 2022

Den innovative hansgrohe Aqittura M91-kjøkkenkranen med smart kullsyre-, mineraliserings- og filtersystem øker kvaliteten på vannet.

hansgrohe FilterSystem: Bedre leve- og drikkevannskvalitet
Enkelt, praktisk og bærekraftig: hansgrohe Aqittura M91 vannfilter forvandler springvann til det beste drikkevannet, samtidig som det beskytter miljøet og gjør hverdagen enklere. Det nye armaturets FilterSystem beriker springvannet med mineralene natrium, kalium, magnesium og kalsium i ulike kombinasjoner i henhold til brukerens individuelle smak. Dette er mulig takket være den spesialutviklede MinTec®-mineraliserings- og filterteknologien. Du kan velge mellom fem ulike filtertyper som hver filtrerer og eventuelt mineraliserer springvannet slik du ønsker, slik at skadelige stoffer som tungmetaller og sprøytemidler samt lukt og smak reduseres av de effektive aktive kullfiltrene.

hansgrohe SodaSystem: Vann med kullsyre og hansgrohe home-app
Med det utvidede hansgrohe SodaSystem er SodaBase midtpunktet for hansgrohe Aqittura M91. SodaBase har ikke bare plass til mineraliserings- og filterpatronene – den avkjøler også vannet til ønsket temperatur og tilfører kullsyre i ønsket mengde. Temperaturen kan stilles inn i fem trinn fra 4 til 12 °C ved hjelp av knappen direkte på SodaBase, og den universelle CO2-sylinderen i Aqittura M91 gir fleksibilitet til å bruke alle vanlige CO2-flasker fra supermarkedet. Den kompakte SodaBase forsvinner enkelt og fleksibelt inn i skapet under kjøkkenvasken eller opptil 5 m unna. Det gir større frihet i kjøkkenplanlegging og gjør det også enklere å integrere hansgrohe Aqittura M91 i et allerede etablert kjøkken.

Med hansgrohe home-appen er det mulig å kontrollere opplevelsen din med Aqittura M91: still inn mengden av kullsyre slik at du får ønsket nivå av bobler i vannet, hold øye med gjenværende levetid på filterpatronene og bestill nye.

Minimalistisk design for mer harmoni i hverdagen
De nye armaturene er ikke bare imponerende på grunn av sin funksjonalitet. Med et enkelt formspråk og moderne overflater passer hansgrohe-nyheten perfekt inn i ulike kjøkkenmiljøer og bostiler. Aqittura M91 med sin stilige, buede tut er ideell for større kjøkken. Den tidløse kjøkkenkranen har også en uttrekkbar tut for enda mer bevegelsesfrihet ved vasken. De som foretrekker rette linjer kan velge den plassbesparende versjonen med horisontal tut, noe som spesielt anbefales dersom det er skap over vasken. hansgrohe Aqittura M91 er tilgjengelig i overflatene matt sort, rustfritt stål og krom.

hansgrohe Aqittura M91 er godkjent for salg i Norge og klar for levering.