Nyheter fra Proxll - Din leverandør av elektrotekniske løsninger siden 1910

Dato: 19 Mar 2019

Proxll er en tverrfaglig bedrift som prosjekterer og installerer elektrotekniske løsninger innen sikkerhet, samferdsel, e-mobility og industrivarme. Med vår grønne profil, fronter vi kvalitet og bærekraft i alle ledd, og sørger for høy oppetid og effektiv drift. Vi tilbyr også serviceavtaler på alle våre produkter, slik at du alltid har tilgang til reparatører og teknikere med direkte produkt-ekspertise i situasjoner med behov for tilsyn og vedlikehold.

Produktnyheter

Nytt 48V nødlyssystem

Sammen med vår leverandør, AWEX, lanserer vi våren 2019 et nytt 48 volts nødlyssystem. FZLV 48V er et sentralisert lavvoltssystem for overvåking og drift av nødbelysning i små og mellomstore anlegg.

Brukervennlig SMART-teknologi
Systemet kommer med integrert SMART-teknologi og innebygget Web-modul, slik at alle armaturer kan programmeres separat. Kombinert med lettlest, stor LCD touch-skjerm og brukervennlig grensesnitt med norsk tekst, er FZLV 48V et effektivt og brukervennlig nødlyssystem av høy kvalitet.

Effektiv drift og overvåking
Enkel drifting og visualisering gjennom SMART VISIO programvare, med mulighet for avlesing av systemets status, kurser og alle tilkoblede komponenter, samt programmering av hele systemets innstillinger og parameter. Status vises både grafisk og i klartekst. Systemet har egen RJ45-tilkoblig for direkte tilkobling til Ethernet. Du får enkel oversikt over systemet via webleser. Systemet er godkjent i henhold til EN-50171.

Høykvalitets brannalarmsystem

Nå har vi forsterket vår sikkerhetsavdeling et ekstra ledd, og prosjekterer og leverer nettsverksbaserte brannalarmsystemer. Vi er stolte leverandører av brannalarmproduktene til Schrack Seconet, og tilbyr ny små- og storskala brannalarmsystemer for effektiv brannsikring av høyeste kvalitet og et fullt redundant system.

Spesialsystemer
Schrack Seconet utvikler et bredt spekter av spesialteknologi for brannalarm, og systemene kan tilpasses alle typer behov og bruksområder.

Mange muligheter med Integral X-line
Brannalarmsystemene har intelligente inngangs- og utgangsmoduler som gir optimal integrering i Integral X-line. Muligheter for opptil 250 elementer pr. sløyfe og 3,500 meter maksimal lengde pr. X-LINE-sløyfe. Det er enkelt å komme i gang, og enkelt å både utvide og modernisere.

150kW hurtiglading for elbil

I år kommer endelig hurtigladere på 150 kW fra Circontrol! Med nyheten Raption 150 er vi i Proxll klare til å hjelpe våre kunder inn på markedet for høyeffektslading. Raption 150 møter behovene for den stadig økende batterikapasiteten i dagens elbil-marked, og lader elektriske kjøretøy med kortere ladetid.

Kortere ladetid og maksimerte operatørinntekter
I tillegg til å korte ned ladetiden, tillater Raption 150 samtidig DC-DC-lading for å maksimere inntekter for operatør. Dette gjør Raption 150 den perfekte laderen for landeveier, bensinstasjoner, bil- og bussparken, drosjeholdeplasser og andre steder med behov for rask opplading av kjøretøyer. .

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår