Nyheter fra ISH - Toto dusjtoalett og selvlysende servanter

Dato: 29 Mai 2019

For å se nyheter fra flere av våre merkeleverandører var Korsbakken Bad på ISH-messen i Frankfurt. Her er en rapport om trender og nyheter vi fant på messen.

Dusjtoaletter fra japanske Toto

Toto har et ekstremt fokus på hygiene og gjennomtenkte produkter. Fra messen vil vi fremheve den nye RV modellen. Designmessig er dette toalettet mer tilpasset skandinavisk design.

RV toalettet som har både spyling, tørkefunksjon og varme i setet som standard. Dysene for rengjøring er fremdeles i setet. Grunnen til at Toto har valgt å ha dysene for dusjspylingen i selve setet er at de da kan skylle skålen helt opp til toppen. I tillegg unngår man at skyllevannet går over lokket til dysene slik at det hele blir en mer renslig prosess.

Som du ser av filmen under er rengjøringen av dysen en 100% renslig operasjon.

Toto er verdens største produsent av sanitærporselen og i Norge er det Korsbakken som leverer toaletter fra Toto.

 

Bathco - vår kreative servantprodusent

Det er alltid spennende å se hva Bathco tryller fram når de presenterer nye produkter. På årets ISH messe hadde de med dekorerte servanter som blir selvlysende ved UV-lys. Her kan man lage servanter med eget mønster og dette kan for eksempel være en liten design-detalj på ett utested eller firma med en high tek-profil.

I rekken av bolleservanter som Bathco presenterte er det spesielt microsement og dekorerte servanter som kan passe fint for den norske forbrukeren. De aller fleste av produktene vil være å finne på lager hos oss, men det er også alltid mulig å bestille varer. Vi mottar varer fra Bathco ca hver 14. dag så med litt planlegging er det mulig å skaffe det meste av produktene uten alt for lang ventetid.

 

På bildene finner du en rekke av servantene som ble vist på messen.

Ønsker du mer inspirasjon til dine prosjekter følg oss på instagram @korsbakkenbad

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår