Nyhet! Større arbeidskapasitet og bedre grep med gasspistol fra ESSVE

Dato: 4 Apr 2022

ESSVE lanserer en ny versjon av bestselgeren FNG 34/90 stavpistol. Gasspistolen har Li-Ion batteri som gir dobbel så stor arbeidskapasitet.

Den nye spikerpistolen har mer kraft enn forgjengeren og du kan nå spikre hele 8.000 spiker på en lading! Spikerpistolen tar 34 graders båndet spiker fra 50 til 90 mm.

Som alle våre spikerpistoler er denne robust, smidig og velbalansert. Den har gummihåndtak for bedre grep, enkel dybdejustering og justerbar beltekrok. Med ESSVE helårsgass kan du spikre helt ned til -10 grader. På batteri-indikatoren kan du følge statusen på batteriet. Det følger med to batterier slik at du alltid har et fulladet batteri for hånden.

Daniel Mork i Mork Snekkerservice er storfornøyd med pistolen med Li-Ion batteri. «Gasspistolen sitter perfekt i hånda og den effektiviserer arbeidet ved at jeg skyter dobbelt så mange spiker per lading. Gasspistolen har jeg hengende i beltet og har den lett tilgjengelig når jeg trenger den.»

Det er viktig å vedlikeholde spikerpistolen for at den skal ha lengst mulig levetid. ESSVE har laget korte filmer som enkelt viser hvordan du gjør vedlikehold på pistolen.