Nyhet! EMMA frå Linn Bad AS – Inspirert av Sogn

Dato: 10 Apr 2019

Linn Bads nye modell EMMA, er inspirert av Sogn og den vakre naturen rundt fabrikken

EMMA frå Linn BAD AS har integrert handtak, og leverast i kvit matt, kvit høgglans og vår heilt nye frontfarge – ISBRE. EMMA fronter og skrog er lakkerte med vannbestandig lakk. EMMA kjem i ulike breidder, og du kan velge mellom våre 3 porselenservantar – SAGA, FREYA og vår heilt nye servant – HEINE.

Vi har ei rekke høgskap til EMMA, frå 30 cm til 60 cm breidde – med eller utan skuff, og med ulike typar innreiing. Linn Bad AS satsar på bærekraftige materialar, og EMMA er intet unntak. Skuffesidene på EMMA er i herda glas, og du kan innreie skuffene dine slik du vil – med innlegg i heiltre eik eller kvitlakkert bøk. Stikkontakt i skuff, glassinndeling – valget er ditt.

Ved hjelp av vår DesignDittBad på våre nettsider kan du enkelt leike deg fram til den EMMA som passar til ditt bad, og dine behov.

Sjekk ut vår nye webapp her: https://www.linnbad.no/design-ditt-bad/
Sjekk ut våre nye brosjyre for 2019 her: https://linnbad.squarespace.com/brosjyreBildebank

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår