Nye uttrekksenheter til pallereol

Dato: 15 Sep 2015

RYDD Reolsystem har byttet leverandør av uttrekksenheter til pallereol. Dermed kan vi nå tilby flere typer uttrekksenheter enn tidligere. Vi lagerfører gulvmodell og bærejernmodell. Gulvmodellen som vi nå tilbyr kan også lastes med jekketralle. Bærejernmodellen kan du få som budsjettmodell eller som standardmodell – disse variantene har med valget av komponenter som selve enheten er bygget opp av samt muligheter for tilleggsutstyr. I tillegg så har vi også tatt inn en modell med lavere kapasitet og mindre byggehøyde for lasting av plukkasser direkte på uttrekksenheten. Uttrekksenhetene passer til de fleste dybder av pallereoler.

Se utvalget av uttrekksenheter på http://www.reolsystem.no/?mcat=1&scat=259

Vi har også tatt inn en type industrireoler – dette er en ramme som inneholder 4 uttrekkbare hyller hvor det kan plasseres plukkasser på hyllene. Vi kan levere disse enhetene komplett med kasser for optimal utnyttelse av plukkstasjon.

Se utvalget av industrireoler på http://www.reolsystem.no/?mcat=2&scat=262

Se for øvrig våre nettsider for oversikt over alle produkter.

Alle våre katalogvarer lagerføres for hurtig levering.

Ta gjerne kontakt med oss på tlf 70 17 60 00 eller se våre nettsider www.reolsystem.no for mer informasjon.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår