Nye nordiske toalettseter er laget av antibakterielt materiale

Dato: 19 Mai 2021

ANTIBAK toalettseter fra LAUFEN støtter opp om kampen mot bakterier.

Hva er ANTIBAK?

ANTIBAK er et bakteriehemmende materiale, som bremser veksten av bakterier på toalettet og dermed minsker en eventuell smitterisiko.

Det tekniske svar

ANTIBAK-teknologien er baseret på inkorporering av sølvioner i produktet. Sølv er et naturlig element og er kjent for sine rengjørings- og beskyttende egenskaper mot sykdommer og infeksjoner. Teknologien sikrer en kontinuerlig migrasion av sølvioner til produktets kontaktflater, hvorfra Polygiene®-materialet deretter angriper bakterier og virus. Prosessen er usynlig og forblir i motsetning til belegninger eller overflatebehandlinger aktiv i hele dens levetid, selv om produktet er skadet eller slitt. Det sier seg selv, at Polygiene® ikke kan erstatte god rengjøring og hygiene, men det understøtter det effektivt.

Hvorfor ANTIBAK?

I betraktning av det stigende antall mennesker, som reiser kontinentalt og interkontinentalt, økes risikoen for hurtig spredning av infeksjon konstant. Baderommene og toalettene på hoteller og offentlige steder er i spissen for de potensielle transmissionssteder. Selv etter grundig rengjøring kan bakterier og virus overleve i lang tid i det fuktige miljøet på et hotelbaderom og overføres som patogene mikroorganismer fra gjest til gjest og blant medarbeiderne. Alt, hva som kreves, er simpelthen å røre ved utstyr som toalettseter, såpedispensere, sanitære avfallsspann, lyskontakter, dørhåndtak og gelendere.

I erkjennelsen av denne risiko leverer LAUFEN fremover utvalgte toalettseter i antibakterielt materiale, som skal minimere denne smitterisikoen. Så om du står med et byggeprosjekt eller at du privat skal bygge nytt / renovere ditt baderom, så er du velkommen til å kontakte LAUFEN for å høre nærmere omkring våres toalett løsninger og seter med ANTIBAK.

Kontakt LAUFEN