Nye muligheter for individuelle og skreddersydde løsninger

Dato: 20 Mar 2018

Siedle skaper skreddersydde løsninger med øye for detaljer

Hvis du er interessert i å designe din egen dørtelefon, f.eks. i stål med gravert navn, er det nye muligheter. Siedle, spesialist innen skreddersydde, ultimate kommunikasjonsløsninger, tilbyr nå påskrifter ved hjelp av laserskjæringsteknologi, i henhold til kundens ønsker.

 

Laserpåskrift er den nye standarden

Fellesnevneren for alle Siedle-produkter er at vi tar hensyn til både helheten og detaljene.

Lasermerking er den nye standarden for merking av dørstasjoner med metalloverflate. Lasergravering er ekstremt nøyaktig og detaljert. Derfor er den høyteknologiske metoden perfekt tilpasset det aktuelle materialet og tilbyr et bredt spekter av fordeler.

Det er mange muligheter: uansett om det er tegn og tall på ringeknapper og postkasser, eller annen individuell informasjon som for eksempel husnumre og etasjeangivelser, gate- og forretningsnavn, symboler, piktogrammer og logoer, gir lasergravering et vakkert og klart uttrykk.

 

Perfekt innstilt

Siedle tilbyr en perfekt innstilt lasermetode for nesten hvilken som helst metalloverflate. På børstet edelt stål, høyglanset krom og messing, skinner innskriften metallisk. På PVD-belegg gir graveringen et edelt, matt utseende, på brun messing fremhever påskriften den naturlige messingfargen. Og på anodisert aluminium har en laserinnskriften en mørk effekt, og dermed unngår man refleksjoner.

 

Helt individuell

Med laserpreg kan vi imøtekomme spesielle ønsker, som f.eks. bedriftslogo på en flate på opptil 480 x 800 mm. Hvis ikke det er stort nok, oppfyller Siedle også individuelle ønsker som overskrider disse grensene.

 

Siedle - presisjon som holder

Laserpåskrift gir mange fordeler. Takket være den høyere kontrasten gir det bedre lesbarhet enn med f.eks. gravering. Høy kvalitet og nøyaktig utseende er en selvfølge. Laserteknologien garanterer en flat signatur som er slitesterk og værbestandig. Selv de fineste detaljene er graveres godt inn i overflaten.

 

Mer informasjon: www.siedle.no, tlf: 6711 0607.

FÅ NYHETER OM MATERIALE OG PRODUKTER - RETT I INNBOKSEN

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår