Nye kjøkkenarmaturer fra hansgrohe i minimalistisk design

Dato: 30 Aug 2021

hansgrohe kjøkkenarmaturer Talis M54 og Aquno Select M81 imponerer med stilsikker form og elegant funksjon.

Talis M54: Minimalisme fra alle vinkler
Med sin stilrene siluett, sitt rene uttrykk og et farvekonsept som utstråler tidløshet, står Talis M54 kjøkkenarmatur som et solid og overbevisende ikon for dagens design.  Uansett hvilken modell du velger; den L-formede, den U-formede eller modellen med høy buet tut, og om du velger; krom, rustfritt stål eller den eksklusive overflaten matt sort, så gjør armaturet kjøkkenvasken til hele kjøkkenets midtpunkt. Armaturets utrekksdusj gjør det lett å rengjøre hele vasken og den lange slangen gjør det enkelt å fylle f.eks kokekar uten for mye løfting.

Du finner inspirasjon og mere informasjon om Talis M54 kjøkkenarmaturene på: https://www.hansgrohe.no/kjokken/nyheter/talis-m54

Aquno Select M81: Velvære for frukt og grønt
Med kjøkkenarmaturet Aquno Select M81 presenterer hansgrohe en ny kombinasjon av uvanlig produktdesign, innovativ stråleteknologi og skreddersydd tilbehør – for fritidskokker og kjøkkenentusiaster som legger mer i matlagingen enn bare forberedelse av et måltid. Aquno Select M81 bringer en helt ny form for interaksjon med vannet til live på kjøkkenet. Takket være sin smarte formgivning byr armaturet på stråletyper og funksjoner som passer til enhver oppgave ved vasken. For første gang noensinne akkompagneres laminær- og dusjstrålen i den uttrekkbare dusjen av en tredje, flatere og særlig myk stråle som strømmer fra armaturets sokkel.

Les mer om de nye kjøkkenarmaturene på vår hjemmeside:
https://www.hansgrohe.no/kjokken/nyheter/aquno-select-m81