Ny tilbehørsserie fra hansgrohe i seks allsidige overflater

Dato: 14 Jun 2021

Innred baderommet individuelt og harmonisk med nytt hansgrohe AddStoris tilbehør: 24 deler i seks forskjellige overflater.

Den nye tilbehørsserien AddStoris fra hansgrohe gjør det mulig å utfolde sin egen kreativitet og skape en harmonisk baderomsdesign med en rekke produkter i et moderne, minimalistisk design. Med sitt klare, flate og diskrete designspråk kan tilbehøret kombineres med armaturlinjer i forskjellige stiler. I likhet med de andre hansgrohe FinishPlus-produktene, er alt AddStoris-tilbehør tilgjengelig i seks forskjellige overflatefarger: krom, matt sort, matt hvit, polert gull-optikk, børstet bronse og børstet sort krom. Den innovative designen har vunnet en reddot design award 2021.

Stort utvalg av tilbehør for hele badet

Med AddStoris presenterer hansgrohe sitt største utvalg av tilbehør til nå med produkter for servant, toalett og dusj / badekar. Totalt 24 forskjellige deler inkluderer kroker, håndklestenger og papirholdere i forskjellige design. Som helt nye deler i hansgrohes utvalg av tilbehør, finner du en hjørnehylle, dispensere for hygieneposer og papirservietter samt et pedalspann. Et barber-/kosmetikkspeil med eller uten LED-lys er et annet etterspurt produkt som nå er tilgjengelig med de seks forskjellige overflatene i AddStoris-designet.

Til alle hansgrohe AddStoris tilbehørsproduktene:
https://www.hansgrohe.no/bad/produkter/tilbehor

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår