Ny karmskrue fra ESSVE

Dato: 25 Okt 2016

I samarbeid med håndverkere har ESSVE utviklet en ny karmskrue, Programa Plus. - Den gjør det enklere og raskere for håndverkere å montere dører og vinduer uten at karmen fliser opp eller sprekker.

En kjent utfordring for håndverkere er at karmen kan sprekke eller flise seg ved montering av dører og vinduer. For å løse dette problemet har ESSVE, slik de har tradisjon for, samarbeidet aktivt med håndverkere i utviklingen av et nytt produkt, og lanserer nå en mer moderne og innovativ karmskrue, Programa Plus.

Sterkere og penere
Det er fire fordeler med den nye skruen, Programa Plus. - For det første er den sterkere enn originalen, Programa Classic. Hylsen på den nye skruen er helt rund med gjenger og dette gjør skruen sterkere og reduserer risikoen for overtrekking. Hylsen er også av tykkere materiale og det reduserer risikoen for for at hylsen sprekker. I tillegg har hylsen 4 skjærespor. Det gjør at du får et pent inngangshull, samtidig som det er enklere å skru hylsen inn i karmen uten at det oppstår sprekker, også når skruen kommer nære kanten, eksempelvis ved bruk av 2-lags gips.

Enkel og rask montering
Programa Plus består, slik som Programa Classic, av karmhylse og skrue i ett, noe som bidrar til at monteringen kan utføres enkelt og raskt. Det at det finnes tre ulike lengder på skruen gir en smidig montering i de tilfeller der bredden på spalten er ulik rundt døren eller vinduet. Skruen egner seg for montering av ytterdører, innerdører, vinduer og glasspartier. Når det gjelder veggmaterialer kan den brukes i naturstein, betong, lettbetong, tre, tegl og Leca. Programa Plus er perfekt til å montere nye vinduer i gamle hus og hvis du i tillegg bruker Programa Karmfix blir det enda enklere å montere og etterjustere.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår