Ny elektrisk varme-/tørkevifte fra Holte Industri

Dato: 23 Sep 2020

Magma serien er utvidet med en ny 9kw varme/tørkevifte. Denne kommer i tillegg til 2kW, 3kW og 18kw som tidligere er lansert.

Magma varme- og tørkevifter er flyttbare maskiner beregnet for oppvarming og tørking i nybygg, ved rehabilitering, i lager- og produksjonshaller og mange andre steder der det er behov for varme og tørk.

9 og 18kW modellene har plass for luftfilter. Ved bruk av riktig type luftfilter fungerer Magma også som luftrenser. Leveres som standard med grovfilter G4.

Magma varme- / tørkevifter skiller seg fra ordinære varmevifter ved at det er en kraftig kammervifte sørger for stor luftgjennomstrømning. Luften passerer et elektrisk varmeelement og blir varmet opp før den blåses ut på toppen. Den oppvarmede luften blåses ut i høy hastighet, noe som bidrar til god luftsirkulasjon og svært jevn varme i rommet som varmes opp.

Varmeren er konstruert for innendørs i tørre rom, og er beregnet for profesjonell bruk..
Magma varmluftsaggregat er ypperlig egnet for rask og effektiv varmlufttilførsel overalt hvor det er behov innen industri- og anleggsvirksomhet.

Magma 18EL kan leveres i 230V eller 400V versjon. Maskinen består av to deler: en viftemodul som er felles for begge varianter, og en elektrisk modul for 230V eller 400V. Den elektriske modulen kan byttes dersom man vil endre spenning.  
Elektrisk modul leveres med 32A apparatinntak for tilkobling av 32A skjøtekabel. 400V versjon leveres med 1 stk. 32A apparatinntak, mens 230V versjon leveres med 2 stk. 32A apparatinntak.
 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår