Ny armaturkolleksjon - AXOR One by Barber Osgerby

Dato: 20 Jun 2022

Den nye serien er preget av et helhetlig formspråk med slanke silhuetter, glatte overflater, myke kurver og balanserte proporsjoner.

Axor One byr på en ny betjening i form av den videreutviklede Select-teknologien: Ved å trykke på alt-i-ett-grepet slås vannet på og av, og ved å vri det justeres temperaturen. Betjeningen er enkel, intuitiv og ekstremt presis - og denne innovative designtenkningen preger hele kolleksjonen. Med det tidløse designet og valget mellom krom, matt sort og eksklusive AXOR FinishPlus-overflater, står AXOR One for eksklusiv eleganse på ethvert baderom.

Design: slanke silhuetter, glatte overflater og myke kanter
Kolleksjonen AXOR One består av produkter for servanter, badekar og dusjer. De mekaniske armaturgrepene med Select-teknologi gjør det mulig å slå på og av vannet samt regulere temperaturen presist og vannsparende. Med sine store, tydelig merkede Select-knapper, gir AXOR One termostatmodul rask og enkel veksling mellom stråletypene i dusjen eller ved badekaret, og det store termostatgrepet gir ultra-presis kontroll over temperatur og vannmengde. Dusjene leveres med  stråletypene Rain og PowderRain, som gir en optimal dusjopplevelse.

Kolleksjonsoversikt:
AXOR One kolleksjonen består av 31 produkter, blant annet 1-hulls, 2-hulls og 3-hulls servantarmaturer, veggmonterte armatur, en gulvstående karsøyle med hånddusj og AXOR One termostatmoduler for badekar eller dusj. Det store utvalget av dusjprodukter inkluderer hodedusjer som kombinerer stråletypene Rain og PowderRain, en hånddusj med PowderRain, samt en Showerpipe og et dusjsett som takket være det integrerte slangeuttaket virker klare og enkle. Alle AXOR One-produktene kan individualiseres i matt sort, krom eller en eksklusiv AXOR FinishPlus-overflate.

Ytterligere informasjon:
Hansgrohe A/S
Marketingavdelingen
Tlf. 32 79 54 00
info@hansgrohe.no
www.axor-design.com/no