Norges eneste nettside for designvinduer er oppgradert

Dato: 6 Jul 2022

Som Norges eneste leverandør av designvinduer er det gledelig å kunne tilby en oppgradert nettside hvor en kan velge fordypning i produktene og klikke seg videre til mer informasjon.

 INVI designvinduet har nå vært på det Norske markedet siden våren 2021 og har blitt tatt svært godt imot av Norske arkitekter og byggherrer. Nå har vi gleden av å presentere en nettside som i større grad beskriver formålet med et designvindu, et vindu som er tilpasset arkitekturen og ønsket uttrykk. Det kan være klassiske vinduer med ruteinndelinger med kittsprosser (også utført som moderne vedlikeholdsfrie vinduer), vinduer i massivt tre i mahogni eller eik, eller slanke vinduer med flush finish tilpasset moderne funksjonell arkitektur.

INVI designvindu – et kinderegg for design, økonomi og bomiljø
INVI designvinduet kjennetegnes ved at det det ikke er visuell forskjell på faste vinduer, åpningsvinduer, terassedører og skyvedører. Det unike designet med bare 56 mm fra karm til glass utvendig og kun utrolige 42 mm karm innvendig, gjør at en oppnår nær 20 % mer glassareal sammenliknet med et tradisjonelt oppbygget åpningsvindu i normalstørrelse. Innenfor samme vindusutsparing er gevinsten derfor mer lys og mer tilskuddsvarme. Med UW-verdier godt under 0,8 W/K gir dette, i tillegg til et innbydende ultraslankt design, energitilskudd opp til + 32 kWh/ pr. år (Eref).

INVI Glassfront – stiligere blir det bare ikke
INVI erstatter nær fullstendig designmessig tidligere varianter av funkisvinduer, som nå er utfaset fra det norske markedet. I tillegg har vi gleden av å introdusere det unike og «on the edge» visuelt nyskapende INVI Glassfront. I detaljene tilsvarer dette i stor grad et INVI designvindu, men avviker ved at vinduet KUN består av glass utvendig – uten synlig ramme eller karm. INVI Glassfront utgjør en vindusopplevelse i seg selv. Montert i rekke i fasade kan dette minne om «Structural glazing» som en bare finner i større eksklusive bygg.

Besøk vår nettside www.stiligevinduer.no og les mer om produktene.