Nordic Topp Sving

Dato: 9 Okt 2019

Besøk oss på Bygg Reis Deg: Stand nr: B04-32

Spesialdesignet profilsystem i kompositt for topp/sving beslag fra SPILKA eller ASSA Abloy

Med Nordic Topp Sving i RAUFIPRO tar REHAU ledelsen blant vendbare vindussystemer med en U-grad (Uw) på 0,68 for 123x148cm.

RAUFIPRO er glassfiberarmert kunststoff, REHAU sitt signaturmateriale for  selvbærende vinduskonstruksjoner. REHAU lanserer nå Nordic Topp Sving, et vindussystem for Nordisk byggestil, helt uten stålarmering, uslåelig på vind- og værtetthet og som underbyr TEK 2017 på varmeisolering:

  • 3 pakningsnivåer
  • 2 beslagsnivåer; dvs 1 rom for beslag og 1 rom for espagnolett. Dermed favner espagnoletten med låsepinner rundt hele vinduet. Dette betyr  perfekt tetning og sikkerhet.
  • Glasslistene sammenføyes til en helsveiset glasslist-ramme på vnduets yttertside.  Igjen minimaliseres sjansen for lekkasjer.
  • Opptil 48mm glasspakke gir plass for de mest avanserte glassløsninger.
  • Aluminiumskappe som opsjon, med fritt fargevalg.

I det hele er Nordic Topp Sving markedets mest avanserte profilsystem, som kombinerer ekstrem varmeisolering med høyeste tetthet og sikkerhet. 

Se det hos REHAU.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår