NORDIC TOP-SWING – nytt profilsystem for top-swing beslag fra SPILKA eller ASSA Abloy

Dato: 8 Jan 2019

REHAU sitt nye profilsystem i RAUFIPRO kompositt er en uovertruffen top-swing vindusløsning som gir U-grad (Uw) på godt under 0,7.

RAUFIPRO er glassfiberarmert kunststoff, REHAU sitt signaturmateriale for selvbærende vinduskonstruksjoner. REHAU lanserer nå Nordic Design + Top Swing, markedets beste vindusprofilsystem for Nordiske vinduer, tilfredsstiller TEK 2017 på varmeisolering med god margin og er uslåelig på vind/værtetthet og innbruddsikkerhet:

  • 3 pakningsnivåer
  • 2 beslagsnivåer; dvs 1 rom for beslag og 1 rom for espagnolett. Dermed favner espagnoletten med låsepinner gjerne rundt hele vinduet. Dette betyr perfekt tetning og sikkerhet.
  • Glasslistene sammenføyes til en helsveiset glasslist-ramme på vnduets yttertside. Igjen minimaliseres sjansen for lekkasjer.
  • Opptil 48mm glasspakke gir plass for de mest avanserte glassløsninger.
  • Aluminiumskappe som opsjon, med fritt fargevalg.

I det hele er Nordic Design + Top Swing markedets mest avanserte profilsystem, som kombinerer ekstrem varmeisolering med høyeste tetthet og sikkerhet. Kjøp det hos REHAU.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår