norament 926 satura

Dato: 29 Apr 2013

Det nye gummigulvet Norament 928 satura tilfredsstiller krav både fra arkitektene og de som och dem som bor i bygningen

Ingenting påvirker atmosfæren i et rom så mye som fargene: de fremkaller følelser, skaper eller forsterker stemning og har en stimulerende eller beroligende effekt. Med sin store fargemetning forenkler det nye gummigulvet Norament 926 satura fra Nora Systems for planleggere å realisere individuelle romkonsept. Inntrykket av rene, klare farger og de to fargeverdene – De nøytrale arkitekturfargene og de kromatiske aksentfargene – åpner mange forskjellige muligheter til å portrettere alle de ønskede effektene i rommet.

Arkitekter fra hele verden har deltatt i utviklingen av Norament 926 satura. "Vårt mål har vært å lage et produmt som tilbyr skreddersydde løsninger som møter kundenes krav og som åpner et helt spekter av nye muligheter", forklarer Administrerende direktør i Nora systemer, Andreas Mueller. "Derfor spurte vi dem allerede i de forberedende stadier hvilke gulvfarger de favoriserer for å kunne realisere prosjektene sine."

Hanka Griebenow ved arkitektkontoret Architekturbüro Hans Hartmann und Dieter Juranek (HJP) i Ludwigsburg i Tyskland verdsetter det brede fargespekteret av Norament 926 Satura - navnet stammer fra det engelske begrepet "colour saturation" (fargemetning): "Jeg liker veldig godt den nøytrale fargeskalaen. Sammen med de kulørte fargene tilbys et stort utvalg." Den sveitsiske arkitekten Andreas Hertig hos BFB Architekten AG i Zürich er veldig glad i nøytrale fargene: "De er idelle for bruk i sykehusbygg, jeg vil ha mer av dem!" Den anerkjente britiske industridesigneren Daniel Weil fra byrået Pentagram i London berømmer ikke fargene men også lysrefleksjonene i gummigulvet: "Med sin fargemetning og sin diskrete hamrede overflate skaper det nye gulvet unike lysrefleksjoner." "Norament 926 satura gir farge til alle rom og skaper spesielt med de lysere fargetonene en åpen, livlig atmosfære, mens de mørke tonene i kontrast har en spesielt edel effekt.""

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår