NoiStop Støyskjerming

Dato: 3 Jul 2018

NoiStop støyskjerming – for de som ønsker tidløst og elegant design, samt beskyttelse mot støy

I et vibrerende og urbant samfunn er det helt unngåelig med støy. Støyen kommer fra fly, tog og annen trafikk. Det er kontinuerlig lyd fra mennesker og aktivitet rundt oss. For noen blir lyd til en uønsket forstyrrelse som ødelegger for livskvalitet og helse. 

NoiStop gjerdene har en kjerne i spesialdesignet steinull. Denne har lydabsorberende akustiske og isolerende egenskaper som effektivt demper og absorberer støy. Steinullet har en forventet levetid på 40 år. Alle NoiStop-produkter et kjennetegnet ved gode støydempende kvaliteter og en kvalitet som varer. Disse krever ingen eller lite vedlikehold. Disse slanke og lite iøynefallende gjerdene kan benyttes for å skape et stille og bortgjemt område i din hage. Gjerdene er tilgjengelige i flere ulike størrelser, stiler og farger, for å passe godt til alle typer omgivelser.

Les mer på www.GardaSikring.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår