Nivåskruen som utklasser kiler og klosser

Dato: 25 Aug 2015

ESSVE Nivåskrue er nyheten som forenkler monteringen av vinduskarmer/vinduer som totalt utklasser kiler og klosser. Nivåskruen har et stort sekskanthode med Torx 30 spor som forenkler monteringen. Skruen har et fiberskjær i spissen, og et stort hode med god bæreevne som motvirker innsynking i karmens/vinduets underside. Hver skrue tåler en vertikal belastning på 110 kg. Skruens utforming reduserer risikoen for sprekkdannelser i treverket under montering, forboring i tre er ikke nødvendig. Etterjusteres med ESSVEs justeringsnøkkel Indu-Prog. Enkelt, raskt og sikkert!

Nivåskruen er testet i Betong C20/25, C50/60 samt hulltegl. I disse materialene skjærer skruen sine egne gjenger og fungerer utmerket uten plugg. Forbores med 6 mm bor i betong, 5 mm i hulltegl. I lettbetong/Leca skal nylonplugg brukes.

Montering

1. Monter skruene i losholten/rammeverket som vinduet står i. Niveller skruene slik at de er i vater.

2. Sett karmen/vinduet på plass.

3. Finjustere med justeringsverktøyet (Indu-Prog nøkkel) slik at karmen/vinduet står i vater. Spalten under karmen/vinduet bør være ca 15 mm.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår