Natuskifer med lang levetid og lave driftskostnader

Dato: 7 Jul 2021

Vårt dokumenterte grønne DNA sikrer fremtidens bærekraftige prosjekter. Vi jobber med naturmaterialer av høy kvalitet.

Naturskifer er et naturlig, langtidsholdbart og eksklusivt byggematerial med ekstremt gode egenskaper mot vær, vind og brann. Levetiden på naturlig skifer i verdensklasse er over 80 år. Skiferen skjæres direkte ut av fjellet og kløyves for hånd med en hammer og meisel. Det er dermed et av verdens mest miljøvennlige materialer.


Hornbæk pleiehjem, Arkitekter: JJW Arkitekter, Byggherre: OK-Fonden og Helsingør Kommune

Med Komproments naturskifer er det mulig å kombinere tak og fasade med samme material, noe som gir et fint og tidløst utseende hvor detaljene fremheves.

Vår vedlikeholdsfrie naturskifer kan også kombineres med våre integrerte solceller, noe som betyr at du ikke trenger å gå på kompromiss med designen for å kunne redusere eiendommens energikostnader.

Dette fantastiske naturmaterialet har nesten de perfekte egenskapene som fasade- og takkledning, med en uovertruffen levetid og muligheten for å bli gjenbrukt etter endt levetid med en design for atskillelse.

Dette eksklusive naturmaterialet har en pris som er lavere enn både murstein og andre fasadekledninger. I tillegg er skifer også skånsom mot miljøet vårt og bra for økonomien din. Skiferens robusthet og levetid gjør materialet helt ideelt som klimaskjerm på både tak og fasade.

  • Lang levetid
  • Lave driftskostnader
  • Attraktiv materialøkonomi
  • Vedlikeholdsfritt
  • Rask og enkel montering
  • Materialpass medfølger