Naturlige, kraftigere farger på parkett i 2020

Dato: 20 Mai 2020

Fokus på naturlige materialer og kraftigere farger
Vi legger bak oss et tiår med lyse farger av grått og hvitt, og går inn i et nytt tiår med et større fokus er på sterkere farger. Jordfarger er noe vi ser mer av med beige, brunt, blått, gult og grønt som en del av fargepaletten. Vi blir mer opptatt av naturlige materialer som tre, glass, keramikk, rotting og ikke minst et større fokus på bærekraftighet og materialer av god kvalitet. Naturen er ikke bare viktig for oss, men også en kilde til inspirasjon som vi ønsker å bringe inn i hjemmet.

Eik Foggy Brown
Ble utviklet sammen med Oslo-basert influencer Elisabeth Halbjørhus. Det er en varm mørkebrun farge som er inspirert av elementene jord, vann og luft.


Eik Semi Smoked
Dette er en lettrøkt eik som er et hint mørkere enn vanlig lakk og olje. Den børstede overflaten blir forseglet med ultra-matt og slitesterk Live Pure lakk.


Eik Authentic
Den naturoljede og lett pigmenterte overflaten ser ut som nysaget eik og sammen med den børstete overflaten gis det et ekte tregulv som er den varm og behagelig å gå på.


Eik Senses
Eik Senses har den samme oljede og pigmenterte overflaten som Eik Authentic, men er i tillegg håndskrapt. En autentisk og røff overflate hvor sprekker og kvist er fylt for hånd.
Alle BILDER: De nye fargene for 2020 holder seg mye til den naturlige, autentiske eikefargen. Flere av kundene våre blir tøffere og bruker varmere, mørke farger.
Et hvert tre er unikt, derfor er også hver eneste parkettgulv sin egen personlighet og struktur.Les mer om BOENs nyheter:
https://boen.com/nb-no/boen-nyheter/nyheter/v%c3%a5re-nye-parkett-gulv-2020/