Naturgummigulvet som kunstverk

Dato: 14 Feb 2017

Positive tilbakemeldinger for Noraplan Iona: Preview-kolleksjon av allerede

Weinheim, 2017 – Meget gode tilbakemeldinger for et eksepsjonelt design – det nye naturgummibelegget noraplan Iona fra nora systems slår godt an hos planleggerne. Produktets offisielle lansering kom først til byggmessen 2017 som arrangeredes i München.
Men naturgummigulvet som åpner for banebrytende designmuligheter med innovativ teknologi, ble presentert på fagmessen Architect@Work i Berlin og Stuttgart allerede i slutten av fjoråret. «Arkitekterne som jeg presenterte det nye belegget for, var begeistret» forteller Ingo Baenisch, teknisk rådgiver og ansvarlig for Berlin-avdelingen til nora systems. Stilen minnet om verkene til den amerikanske kunstneren Jackson Pollock som preget den abstrakte ekspresjonismen med sin «Action Painting».
Lignende historier kommer fra salgsmedarbeider Oliver Föste: «Arkitektene roste en vellykket syntese av monokromitet og struktur». Dirk Oswald, produktmanager hos Nora Systems føler seg forstått i sin kreative tilnærming: «Gulvbeleggets nye navn tilsvarer det spanske ordet for lerret. Dette bringer noraplan Ionas sine fordeler godt frem. Gulvet danner i sin grunnfarge en basis, og gjennom forskjellige designfargevalg kan arkitekten realisere sine kreative konsepter – rommet blir forandret, avhengig av fargekombinasjon og blikkvinkel.

24 Farger for et evigvarende attraktiv utseende

Noraplan Ionas design blir til under vulkaniseringen av belegget gjennom høy temperatur og under stort trykk – dette gir et evigvarende attraktiv utseende som varer i flere tiår. Noraplan Iona ivaretar på denne måten både krav til arkitektur og funksjonelle krav.
Den yngste nyutviklingen i noraplan-familien består tvers gjennom av naturgummi.
Derfor fører f.eks. flytting av møbler, slik som senger eller traller på sykehuset, eller stoler og bord på skoler, til ingen skader i det robuste belegget. Derfor anbefales det å bruke naturgummigulv i helse- og utdanningssektoren og i andre offentlige bygg. I tillegg overbeviser noraplan Iona gjennom dokumenterte egenskaper, slik som god ergonomi, optimal akustikk samt god helse- og miljøeffektiv bærekraft.

Noraplan Iona tilbyr et standardsortiment bestående av 24 forskjellige primærfarger. De tolv nøytrale grå, brune og beige nyansene blir supplementert av tolv overdådige, men samtidig dempede aksentfarger. Dermed finnes det ingen grenser for kreativiteten.
Ytterligere informasjon finner du under http://www.nora.com


←  Klikk på bildet for større versjon.
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår