Nasjonal sykkelstrategi - Sats på sykkel!

Dato: 27 Jan 2016

Nasjonal sykkelstrategi - Sats på sykkel!
Satsing på sykkelveier med Barrikade

Hesselberg Bygg har sykkelveier som satsingsområde. Ingenting passer bedre inn i dette enn at Barrikade Steindekke er avbildet på forsiden av Nasjonal Sykkelstrategi 2014-2023.
Bildet illustrer de mulighetene en har til å gjøre sykkelstien til en integrert del av et utemiljø, ved å velge en farge som passer inn i helheten. Hesselberg Bygg er i ferd med å lansere Barrikade Trafikk, som er en versjon av Barrikade Steindekke, og som vil egne seg spesielt godt til etablering av sykkelfelt i bymiljøer, der det kan installeres på eksisterende asfalt eller betong. Det er lagt prøvefelt for Vegevesenet i Stavanger og nye prosjekt er på gang våren 2016.Barrikade Steindekke og Barrikade Steinbelegg har en bred anvendelse i ulike samferdselsprosjekter slik som gangbroer, gangveier, sykkelstier, perronger, fortau og rundkjøringer. Løsningene egner seg vel så mye til utsmykking som til å skape attraktive, vedlikeholdsvennlige miljøer. For arealer med stor trafikk kan en benytte Barrikade Steindekke Trafikk.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår