Multifunksjonelt vaskekar

Dato: 26 Okt 2016

Intra Universalvaskekar UVK44
- Et lite, multifunksjonelt vaskekar som også dekker alle behov som utslagsvask.

Utviklet spesielt med tanke på dagens små vaskerom, og der baderommet også fungerer som vaskerom.

Trenden innen det norske boligmarkedet er at det bygges stadig flere små leiligheter med begrenset tilrettelegging for nødvendige praktiske gjøremål og renhold. Konsekvensen av dette er at kjøkkenvasken brukes stadig mere også til grovrengjøring – en lite optimal løsning med tanke på mathygiene og at kjøkkenet i stadig større grad eksponeres som en del av stuen.

Universalvaskekaret tar lite plass og passer perfekt på et lite vaskerom eller der man bruker baderommet også som vaskerom. Kombinasjonen med forlenget bakkant, oppbrett mot vegg og veggpanel gir optimal hygiene og hindrer vannsøl mot vegg. Bøtteristen gir enkel håndtering av vaskebøtten og avlaster tunge løft. Intras Vaskekar produseres ved vår fabrikk i Malvik utenfor Trondheim, og er et av Intras viktigste flaggskip gjennom 50 år. Vi er kompromissløse når de gjelder kvaliteten på våre vaskekar og at de tilfredsstiller alle krav til overflate, funksjonalitet og ikke minst bæreevne.

Universalvaskekaret er produsert i 0,9mm rustfritt stål og er både polert og glødet i flere omganger slik at overflaten blir svært hard, robust og ikke minst skinnende. Denne overflaten gjør at vaskekaret har ekstremt lang levetid og er enkelt å rengjøre, selv om det har blitt utsatt for maling og annet kjemisk materiale.

Erfaring viser at levetiden på et Intra Vaskekar godt kan være over 30 år uten at overflaten er forringet. Intra vaskekar tåler en vektbelastning på 150 kg i henhold til CE-normene EN13310 og EN14688, med forbehold om veggens bæreevne. Dette kvalitetspunktet er viktig for å hindre følgeskade ved brekkasje på veggfeste.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår