Møbler for byromssikring

Dato: 10 Feb 2021

Det er viktig at sikkerheten kommer først, men samtidig ønsker vi å ikke ha for mange øyenfallende løsninger på offentlige plasser, parker og gågater. Heldigvis finnes det alternativer som gir både sikkerhet og estetikk.

Fokus på et stadig mer komplekst og omfattende sårbarhetsbilde bidrar til økt risiko. Og forebyggende sikkerhetsarbeid. Porter, pullerter og annen fysisk sikring bør i høyest mulig grad være tilpasset omgivelsene, og danne et naturlig og mykt inntrykk. Sikring kan etableres uten at det går utover frihet og samtidig ikke bidrar til å spre frykt!

Designelementer som Chicane og Obstuct er møbler som skaper sosiale soner og er av tiltalende former. Disse glir inn i miljøet og inviterer til lek og moro med sine geometriske former. Disse vedlikeholdsfrie møblene er flyttbare, og kan pyntes med lys og skilt. De kommer som standard i hvit, sort eller grå betong. Mens Obstruct blir til en sittebenk der man kan ta en pust i bakken eller nyt en kaffe, blir Chicane dråpe eller kjegle som skaper soner.

Finn ut mer om våre produkter her.