Mobil containervegg med Infobric dørlås sikrer verdiene på byggeplassen

Dato: 15 Nov 2019

I containere oppbevares ofte store verdier, som er lett tilgjengelig. Dette gjør de utsatt for tyveri, samt at man har lite kontroll med bruken av verktøy og utstyr i løpet av en arbeidsdag. Løsningen er å installere en flyttbar gittervegg med dør påmontert Infobric dørlåssystem, for åpning ved hjelp av HMS-kort.

Innbrudd på byggeplass forekommer altfor ofte. Ifølge en undersøkelse fra Entreprenørføreningen Bygg og Anlegg (EBA)* har ni av ti bedrifter i bransjen blitt frastjålet verktøy. Uvedkommende kommer seg inn i brakkerigger og containere som ikke er forsvarlig låst. Dette skyldes at nøkler og koder kommer på avveie eller at dørene faktisk er ulåst. Tyverier medfører unødvendige kostnader og ekstraarbeid for å erstatte tapt utstyr. Og til tross for at relativt store verdier kan gå tapt blir slike tyverier sjelden anmeldt.For å få bukt med dette problemet har Infobrics partner Garda Anleggsikring utviklet en helt ny type containervegg som gjør det enkelt for entreprenører å sikre sine containere. Veggen har en solid utførelse, og konstruert på en slik måte at den enkelt monteres på innsiden av hoveddører og kan tas ut og benyttes på andre containere etter prosjektslutt. Den er tilpasset standardmål for containere og har en døråpning på hele 900 mm. Døren er plassert på siden, slik at den kan benyttes med kun én containerdør åpen.

Døren kan påmonteres dørlåssystemet fra Infobric, og på den måten er det enkelt å styre hvem som skal ha tilgang til containeren. I tillegg til fordelen med tilgangskontroll, unngår du at store verdier som også er viktig for produktiviteten blir stående tilgjengelig for alle under hele arbeidsdagen. Ansvarlig på arbeidsplassen kontrollerer enkelt hvem som kommer inn i containeren og på hvilke tider, via webtjenesten Infobric Ease. Og i samme system kan dørlåsene integreres med andre Infobric-produkter på arbeidsplassen, for eksempel mannskapslister og porter.

«I løpet av arbeidsdagen er det viktig at man har rask og smidig tilgang til nødvendig utstyr på bygge- og anleggsplassen. Vi er derfor glad for at vi gjennom denne containerveggen kan tilby en løsning som gjør at tilgang ikke trenger å gå på bekostning av sikkerheten,» sier Frode Rastad, Daglig leder i Garda Anleggsikring, og fortsetter: «I tillegg til å unngå tyveri, kan f.eks. veggen hindre tilgang til utstyr som man trenger nødvendig sertifiseringer for å bruke. Veggen med påmontert dørlåssystem gir en komplett løsning for svært god tilgangskontroll.»


Garda Containervegg kan leveres komplett med dørlåssystem fra Infobric av Garda Anleggssikring. Veggen kan leveres “plug & play” eller ferdig montert i container på byggeplass utført av Gardas teknikere.

Kampanje!
Garda har satt prisen på 19 900,- (veil. 22 890,-).
Kampanjen fra Garda varer frem til 22.11.

Les mer på https://anleggsikring.no/kampanjer/byggegjerde1019/

Infobric AS
Infobric er et IT- og elektronikkselskap som utvikler løsninger som gir økt effektivitet og sikkerhet på byggeplasser. Selskapet er markedsledende i sin nisje og spiller en sentral rolle på over 10 000 byggeplasser, med flere av Europas største bygg- og maskinutleieselskaper blant kundene sine. Kjernen i Infobrics tilbud er den nettbaserte tjenesten Infobric Ease, som kommuniserer i sanntid med titusenvis av tilkoblede elektronikkenheter. I løpet av årene har selskapet fått flere priser for sine innovative produkter. Infobric har i dag rundt 80 medarbeidere og en omsetning på ca. 200 MSEK. Les mer på infobric.no

Garda Anleggsikring AS
Garda Anleggsikring er en del av Garda Sikring AS, og er gruppens spesialist på mobile sikringssystemer til bygge- og anleggsplass. Konsernet Garda Sikring er Norges ledende aktør innen vei-, anlegg- og områdesikring. Vi tilbyr porter, bommer, pullerter og gjerder i tillegg til montasje, service og beredskap. Garda leverer store og små prosjekter for private og profesjonelle kunder over hele Norge og er ledende innenfor sikring av industrianlegg, bygg- og anlegg, forsvarsanlegg, flyplasser, havner, idrettsanlegg, barnehager og private eiendommer. Vi er i tillegg Norges største produsent av flettverk til gjerder.
www.anleggsikring.no

Referanseprosjekter Infobric AS

Lillebakken Terasse II

Lillebakken Terasse II

Nybygg | Elverum | 40-50 Mnok

Leilighetsprosjektet i Lillebakken terrasse ligger sentralt i Elverum. Område...

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...

UiO Livsvitenskap, Life Science senter, infrastruktur

UiO Livsvitenskap, Life Science senter, infrastruktur

Nybygg | Oslo | 50-100 Mnok

Nybygg av universitet/høyskole i Oslo. Selve byggingen startet Juni 2018 til ...

Høyskolen i Vestlandet

Høyskolen i Vestlandet

Nybygg | Bergen | 1-5 Mnok

Nybygg av universitet/høyskole i Bergen. Selve byggingen startet november 201...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår