Minimalistiske vegghengte toaletter i sterk kvalitet

Dato: 29 Sep 2021

I Norden har vi en lang tradisjon for godt design og god kvalitet, som er de to hovedfokuspunktene i LAUFENs PRO-serie.

På de norske badene har det oppstått en trend hvor vi går fra å bruke gulvstående toaletter til de mer minimalistiske rengjøringsvennlige vegghengte toaletter.

Trenden har pågått en stund, så selvfølgelig er det utviklet mange gode produkter, noe som gjør det enkelt for både brukeren og installatøren av produktet.

Minimalistisk design og brukervennlighet

De veggmonterte toalettene i LAUFENs PRO-serie er et godt eksempel på hvordan en moderne minimalistisk design kan kombineres med høy funksjonalitet. PRO-serien tilbyr for eksempel et utvalg vegghengte toaletter, som gir stor fleksibilitet i forhold til både skjult / åpen montering og 180-230 mm bolteavstand, så det er enkelt å integrere på de fleste bad.

I tillegg kan det minimalistiske designet enkelt integreres på en elegant måte, så man kan sette pris på både rengjøringsvennlighet og det diskrete uttrykk på badet.

Toalettet kan også kjøpes som en del av en pakke med toalett og sete med Soft Close og Quick-release, som støtter det minimalistiske og rengjøringsvennlige designet.

Designeren bak LAUFEN PRO

Bak PRO-serien finner vi den internasjonale og anerkjente toppdesigneren, Peter Wirz fra designhuset Vetica.

Peter er en person som setter en ære i å skape design med et menneskelig element i seg, og det er viktig at designet hans får sitt eget liv - "Design of the human touch" kaller de det i Vetica. Det er nettopp her hans store suksess kommer fra, da han klarer å lage produkter som ikke bare er praktiske, men også har en behagelig estetikk.

Med det vegghengte PRO-toalettet har han klart å lage en moderne klassiker som vil bli verdsatt på badet nå og i mange år fremover.

Kontakt LAUFEN