Mindre kontakt, mer hygiene: Berøringsfritt fra GROHE

Dato: 10 Feb 2021

GROHE ønsker å øke bevisstheten rundt viktigheten av håndhygiene og tilbyr et stort utvalg berøringsfrie løsninger til private eller offentlig baderom.

Håndhygiene er et av de viktigste elementene ved forebygging av infeksjoner og sykdommer. Enten du er på handletur, lager middag eller bruker toalettet så vil bakterier overføres til hendene dine. Jevnlig og grundig håndvask er derfor viktig for å minimere spredning av bakterier, som igjen kan bidra til at vi holder oss friske. En berøringsfri kran har flere egenskaper som kan bidra til å gjøre håndvasken enda mer hygienisk.

Håndvaskstasjon i butikk
Til tross for at det har vært et enormt fokus på hygiene i 2020, er det ikke alltid en håndvask er like tilgjengelig, spesielt ikke utenfor hjemmene våre. GROHE mener at nye og intelligente konsepter vil spille en sentral rolle i å forbedre forbrukernes helse og sikkerhet. Det norske motehuset Holzweiler er et av selskapene som har tatt hygiene på alvor. I den nye butikken på Fornebu har de plassert en sentral håndvaskstasjon med en berøringsfri kran levert av GROHE. Målet er å bidra til en tryggere handel for besøkende. I tillegg er en håndvaskstasjon et hyggeligere alternativ til Antibac.

Du kan lese mer om denne saken her.

Fordelene med en berøringsfri kran
Når du vasker hendene med en tradisjonell kran må hendene berøre selve kranen for å skru den på, og dette etterlater bakterier på kranen. Berøringsfrie armaturer styres av en sensor og det er derfor et godt alternativ for å gjøre håndvasken mer hygienisk. Sensoren registrerer hendene og aktiverer vannstrømmen automatisk. Dette sørger i tillegg til at du kan redusere vannforbruket med inntil 70% da vannet automatisk stopper å renne om det ikke er noe foran sensoren.

Med en berøringsfri kran fra GROHE får du en rekke fordeler:
• En berøringsfri armatur reduserer spredning av bakterier
• Vannforbruket kan reduseres med inntil 70%
• Berøringsfrie kraner er enkle å rengjøre
• Enkel montering og installering
• Stort utvalg av ulike designs og modeller
• God kvalitet og ekstremt holdbare
• GROHE tilbyr fem års garanti på produktene

Flere fordeler med berøringsfrie armatur fra GROHE finner her.

Berøringsfrie kraner fra GROHE
GROHE tilbyr berøringsfrie armaturer i en rekke ulike modeller og prisklasser. Det gjør at du kan finne den perfekte kranen for ditt baderom. Enten du ønsker en tidløs og enkel Bau Cosmopolitan E, en høy og elegant Essence E eller en karismatisk og renskåren Eurocube E, har GROHE noe for enhver smak. I tillegg finnes modellene i både benkmontert og vegghengt design. Du har også valget mellom en batteridrevet armatur eller en kran med strømtilkobling.

Flere tips om håndvask og hygiene får du her.


Om GROHE

GROHE er en av verdens ledende merkevarer innenfor komplette baderomsløsninger og kjøkkensystemer. Med hovedkontor i Tyskland, har GROHE til sammen over 6500 ansatte i 150 land. Siden 2014 har GROHE vært en del av den japanske produsenten LIXIL, en global markedsleder innenfor sanitær- og byggevareprodukter. For å kunne tilby «Pure Freude an Wasser» er hvert produkt fra GROHE basert på de fire kjerneverdiene kvalitet, teknologi, design og bærekraft. Kjente produkter som GROHE Eurosmart, GROHE sin termostatteknologi og banebrytende innovasjoner som GROHE Blue, understreker merkevarens sterke kompetanse. GROHE har som mål om å skape livsforbedrende, intelligente og bærekraftige løsninger som tilføyer merverdi for kunden. Med design- og utviklingsavdelingene godt forankret i Tyskland, kan GROHE sine produkter bære kvalitetsstempelet "Made in Germany", som ytterligere styrker kundenes tillit til merkevaren. GROHE tar sitt samfunnsansvar på alvor og fokuserer på en ressursbesparende verdikjede. Siden april 2020 har merkevaren hatt en CO2-nøytral produksjon over hele verden. GROHE har selv også satt seg et mål om å bruke plastfri produktemballasje innen 2021.

I løpet av de siste ti årene har GROHE vunnet mer enn 460 design- og innovasjonspriser, i tillegg til flere topprangeringer som «Tysklands mest bærekraftige større selskap». GROHE var den første leverandøren i VVS-bransjen til å vinne CSR-prisen som gis ut av den tyske regjeringen, og har blitt omtalt som en av "topp 50 bedrifter som endrer verden" av det anerkjente Fortune® magasinet.