Mikrosement til gulv

Dato: 21 Aug 2020

Mikrosement med sitt stilrene og delikate uttrykk gir sømløse og helhetlige overflater på eksempelvis gulv gjennom flere rom eller hele etasjer. Uttrykket passer utmerket inn i så vel private hjem som offentlige miljøer så som restauranter og caféer, kontorer og kjøpesentre.

Mikrosement er en overflatebehandling til de fleste typer overflater; både på gulv, vegg, tak og innredninger.

Med mikrosement kan man skape delikate, sømløse og fugefrie overflater, både innvendig og utvendig, som samtidig er både slitesterke og konkurransedyktige i forhold til andre materialer på det profesjonelle markedet.

Den typiske oppbyggingen med mikrosement bygger omtrent 2-3 mm og fungerer som et fleksibelt sementbelegg med høy trykkstyrke.

Oppbyggingen passer til overflater så som betong, avretning, eksisterende flis eller belegg, også på stabile gulvplater av forskjellige typer.Dekorhuset er leverandør av mikrosement og dekorpuss og våre forskjellige kvaliteter og uttrykk gir deg mulighet for å skape spennende og holdbare løsninger til de fleste typer prosjekt, enten det er i private hjem eller i offentlig miljø.

Kvalitetene og dens forskjellige egenskaper dekker altså de fleste behov, fra bad og toalett, til utvendige terrassegulv, til gulv og dekorasjoner i restauranter og cafeer.


Om oss

Dekorhuset er stolt leverandør av mikrosement og dekorpuss til det norske markedet.

Mikrosement ble introdusert i Norge for omtrent 10 år siden, og det var Jan Hinkel, eier og daglig leder i Dekorhuset som var først ut med mikrosement til design- og interiørinteresserte nordmenn.
Utviklingen har gått fort fremover og nå fører vi mikrosement i flere forskjellige kvaliteter anpasset etter dine behov.

Vi elsker dekorpusser og vil gjerne spe kunnskapen og gleden videre. Vi holder derfor mange kurs og våre lokaler er alltid åpne som et sted å knytte kontakter håndverkere, arkitekter og privatpersoner imellom.Du finner oss her

Kjelsåsveien 160, 0491 OSLO
236 50 899
post@dekorhuset.no
Moy Moner 95, 4885 GRIMSTAD
904 80 191
turid@dekorhuset.no

Mere om produktet Mikrosement

Mikrosement

Mikrosement er egnet for de fleste overflater både innvendig og utvendig. Vegger, tak, gulv, fasader og interiør, er intet unntak. Mikrosement består av en blanding av ulike mineraler som forenes ved å bruke bindemiddel og pigmenter, Når mikrosementen har tørket blir den like hardt som betong, men under påføring er det en lett masse. Det skal kun påføres med en tykkelse på 1-3 mm og gir fugefrie overflater.

Mikrosement
Instruksjons-video for mikrosement

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår