Mikrosement og dekorpuss fra Dekorhuset.

Dato: 10 Okt 2019

Besøk oss på Bygg Reis Deg: Stand nr: B01-19

Dekorhuset er ledende innenfor dekorpuss i Norge og vi fører naturlige pusstyper som Terrastone og Stucco Lustro, men også mikrosement som kan brukes til husets alle rom, både innvendig og utvendig.

Mikrosement​ er vårt desidert største produkt i øyeblikket. På grunn av de helt spesielle egenskapene kan mikrosement brukes nesten over alt, for eksempel baderom, gulver, benkeplater og møbler. Det brukes for eksempel både til rehabilitering av flisbelagte overflater på bad og til helt nye bad som erstatning til flis. Utvendig kan mikrosement også brukes til terrassegulver, utekjøkken osv.  

Terra Stone er en naturlig dekorpuss med utspring fra Marokko og Frankrike og som brukes til tørre og stabile vegger hvor overflatene får et naturlig utseende og særpreg. 
Terrastone egner seg særlig godt til for eksempel peis. 

Stucco Lustro er navnet på en eksklusiv dekorasjonsteknikk basert på marmor, kalk og naturlige pigmenter med utspring fra Italia. 
​Stucco Lustro kommer i versjoner som Marmorino og Stucco Veneziano hvor de ulike teknikkene gir forskjellige spill og uttrykk.

Dekorhuset har showroom og forhandlere rundt om i landet, vi henviser også gjerne til håndverkere innen de forskjellige områdene.

For kontakt og mer informasjon se www.dekorhuset.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår