Messetelt og flagg

Dato: 19 Jun 2019

Brectus leverer alt av messetelt, pop-up telt, salgstelt og quick-up telt av høy kvalitet tilpasset norske forhold. Våre teltsystemer er laget av kraftige aluminiumsrammer i HEX40 og HEX50 tykkelse med aluminium i koblinger for å bedre kvaliteten. Vegger og takduker leveres i Polyester D600PU og er 100% vanntette. Alt materiale er behandlet mot mugg og råteskader og er svært slitesterke. Vi har 3 års garanti mot kraftig misfarging fra solen.

Vi leverer telt i følgende størrelser: 1,5x1,5 - 2x2 - 2,5x2,5 - 2x3 - 3x3 - 3x4,5 - 3,5x3,5 - 3x6 - 4x4 - 4x6 - 4x8 - 5x5, - 6x6 - 7,5x7,5 - 8x8 - 10x10 - 10,5x10,5 -12x12 - 14x14 - 16x16 meter.

Veggene leveres med ensidig trykk, tosidig trykk, som hel-vegg, halv-vegg, med vindu, eller med dør. Alle telt kan fås med fulltrykk eller uten trykk og med B1 brannsertifisert materiale. Teltene er komplette med system og tak, mens veggene må bestilles utenom. Av tilbehør til våre messetelt har vi: vekt, sandsekk, belysning, gulv, markise, takrenne, skjøtestykker for sammenkobling av flere telt, inngangs-bue, tunnel, stang til halv-vegg, bag med hjul. Flere av våre telt har glidelåsvegger som standard.

Alle våre flagg leveres i høy kvalitet med innsydde kanter og ulike festeanordninger som varer lenge! Vi trykker din logo eller ditt eget design på den størrelse og flaggtype du ønsker, om det så er liggende eller stående.

Mer informasjon om våre flagg finner du her

Vi leverer supplerings flagg til dine egne systemer med innsydd kantbånd, krok, hemper eller tunnel hvis du ønsker det. Eller du kan velge mellom våre mange komplette flaggsystemer som f.eks. Bannerarm, Bannerholder, Stolpeflagg, Windtrackersystem, Balkongflagg, Kioskflagg og Supporterflagg. Ensidig eller tosidig trykk og materiale i tekstil eller PVC. Med print i høy kvalitet og flotte farger vil du garantert bli lagt merke til.

Brectus reklameparasoller med logo finnes i runde, firkantede, femkantede og sekskantede varianter, med og uten sveiv og sidelengs rotering.

Vår minste modell er 1,8m i diameter og vår største på hele 4x4 meter. Våre parasoller har solid konstruksjon og dobbel takkonstruksjon. Flere typer parasollføtter å velge mellom, laget for å tåle vær og vind.

Våre dyktige designere hjelper deg med budskapet slik at presentasjonen blir så profesjonell som mulig. Grafisk design og 3D skisse er alltid inkludert i våre teltpriser. Vi gir deg råd med å finne den rette løsningen for deg.
BEACHFLAGG

Brectus leverer beachflagg i mange størrelser og varianter. Alt fra små bordflagg og miniflagg til Gigantflagg som kan være helt opptil 6 meter høye.

Med våre klassiske, aluminium eller firkantede beachflagg får du flagg av meget god kvalitet som virkelig synes og fanger oppmerksomheten på lang avstand. Alle våre flagg produsere i polyestermateriale med innsydde og forsterkede kanter. Ta kontakt for hjelp til ideer og kreative løsninger.

Les mer om våre Beachflagg her


Besøk brectus.no for å lese mer om produktene våre og bli inspirert av alt vi kan tilby. Vi er en totalleverandør av reklameutstyr, messe og profileringsløsninger. Vi har avdelinger i Oslo, Gøteborg, Stockholm og Ålborg.